reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Możliwe,że to od mrozuno i mi sie zrobily straszne plamy na buzi normalnie wygladam okropnie ale mysle,ze to z tego mrozu i mi to szybko zejdzie
Myśle,że Patrysia jak coś to mi smska wyśle
Pochwale sie Wam sukienką którą chce zamówić,tzn namówiłam męża żeby mi kupił na taką naszą małą rocznice;-);-)
Wybrałam beżową WŁOSKA SUKIENKA Z LNU S 36 (884631854) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justys84
Fanka BB :)
bardzo fajna ale bedziesz laseczkaPochwale sie Wam sukienką którą chce zamówić,tzn namówiłam męża żeby mi kupił na taką naszą małą rocznice;-);-)
Wybrałam beżową WŁOSKA SUKIENKA Z LNU S 36 (884631854) - Aukcje internetowe Allegro
Madziaas
Justys84
Fanka BB :)
ja ogolnie czulam sie slaba i brzuch mnie bolal mniej niz przed @,no i piwko mi przestalo smakowacdziewczyny miałyście jakieś objawy ciąży zanim zrobiłyście test??
Madziaas
Mmm ja nie wiedziałam troche ,że jestem w ciąży i robiłam dopiero w grudniu test a zaszłam w ciąże na początku listopadadziewczyny miałyście jakieś objawy ciąży zanim zrobiłyście test??
Wiem,że jak nie podejrzewałam tego to bolały mnie piersi dlatego myślałam,że @ przyjdzie i brzuch też bolał jak na @,potem to mi wszystko śmierdziało,różne zapachy
reklama
Podziel się: