reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Patrysiu Tobie to ja już życzę łatwego porodu bo jak Ty tak śmigasz po śniegu z synkiem to szybko powinno Cię złapać:-D

Wpadnę później bo muszę odwiedzić moją Iskiereczkę bo się już bardzo za nią stęskniłam. Wiecie oszalałam na jej punkcie:sorry2: Niedługo będę miała nowy obiekt szaleństw od mojego brata:-D
hehe no mam nadzieje:-Di niedziękuje aby niezapeszyć;-)ps.miłej gościnki:-)

reklama
Hej Laski,

Agniesiak - super wieści. :-) A porodu i nacięcia nie ma sie co bać. Ja tam poród miałam rewelka i każdej takiego życze. A nacięcia sie nie czuje wgóle. Miałam 3 szwy i na początku czułam takie zgrubienie a teraz nic. :tak: Mnie tylko bolało zdjęcie szwów ale to chyba dlatego że na wredną babę trafiłam.

Hej Laski,

Agniesiak - super wieści. :-) A porodu i nacięcia nie ma sie co bać. Ja tam poród miałam rewelka i każdej takiego życze. A nacięcia sie nie czuje wgóle. Miałam 3 szwy i na początku czułam takie zgrubienie a teraz nic. :tak: Mnie tylko bolało zdjęcie szwów ale to chyba dlatego że na wredną babę trafiłam.
:-):-)
Maggie jak Igorek??

Madziu sorki ale na szybko do sklepu poleciałam.
Igorek ok - marudził tylko u dziś był dzień wymiotowania i ulewania ale to chybe z pazery tak ma.
Zaraz będzie kąpanko i do łóźeczka :-)

A Kacperek już przestał marudzić? Przespał się wkońcu?

czesc Wam :-)
poczytam zaraz co tam naskrobalyscie ciekawego ;-) tylko jeszcze musze skonczyc pichcic obiadek na jutro i chlebek wstawic do piekarnika
a niedawno co zjedlismy obiadek wiec sil i checi coraz mniej hiihihi:-D

Jaj ją kiedyś walne to spadnie ze schodów:wściekła/y::wściekła/y:
Pretensje pretensje,tak żeby sie doj...ć,przepraszam że tak pisze ale nie moge inaczej
A teściowa oczywiście cicho siedzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zawsze o cos przyczepic sie musi tak to juz jest z tesciowymi, ale nei daj sie i juz ;-)
Sprzedałam karuzelkee
strasznie szybko poszla :szok: ale to dobrze przynajmniej ;-)
Nie widzieliśmy sie z nią
Ale gadaliśmy wczoraj do 1 z moim T i jest mi lepiej bo wiem,że on myśli tak jak ja:-)
To najwazniejsze ze T popiera Ciebie :tak: a z lodoweczka to jesli ma wam oszczedzic nerwow to nei ma na co czekac czasami nei da sie inaczej:sorry2:
Ano super, tylko ja się zaczynam bac porodu SN:zawstydzona/y: A najgorzej to chyba nacięcia krocza...:zawstydzona/y:

Aaaaaaa jedna marcówka się już rozpakowała!!!:szok::-)
Nie mysl tyle o tym narazie nei ma co sie stresowac do przodu, a noz bedzie wszystko dobrze szlo i nei trzeba bedzie nacinac ;-)

Patrysia ja rowniez zycze szybkiego i spokojnego porodu :blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oki już nie myślę o tym porodzie;-) Mam nadzieję, że będę miała taki poród jak Maggie_f :-D
Zaraz M jak miłośc:-) Będziemy z M ogladac :) Więc zajrzę do Was jutro :)
DObrej nocki!
Do usłyszenia:)

no i dobrze mysl o czym milszym ;-)
milego ogladani i spokojnej nocki :-)

to ja tez zmykam dopilnuje chlebka i tez do spania :blink:
slodkich snow :-)

reklama
Do góry