reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki
Co to wszystkie śpicie?:-)
Olu dobrze pamiętam,że idziesz dzisiaj do lekarza?
Miłego dnia Wam życze:tak:

Cześć dziewczynki,
ale piękny dzisiaj dzień u nas :-). Zaraz dopiję herbatkę, pouczę się godzinkę i uciekam na spacerek :-). A potem z powrotem do nauki :-:)-(

Ale życzę Wam miłego dnia :-) Buziaki :-):tak:

Cześć dziewczynki
Co to wszystkie śpicie?:-)
Olu dobrze pamiętam,że idziesz dzisiaj do lekarza?
Miłego dnia Wam życze:tak:

Tak Madziu,

Czesc dziewczynki wrocilam od lekarza, moje wyniki w normie, wiec wysyla meza na badanie spermy, dzieki Bogu rusza sie cos z tymi bdaniami. 19 stycznia ma sie zglosic po skierowanie- widze ze troche sie zestresowal. Dam Wam znac co i jak, postaram sie byc pozniej. Buzki

Tak Madziu,

Czesc dziewczynki wrocilam od lekarza, moje wyniki w normie, wiec wysyla meza na badanie spermy, dzieki Bogu rusza sie cos z tymi bdaniami. 19 stycznia ma sie zglosic po skierowanie- widze ze troche sie zestresowal. Dam Wam znac co i jak, postaram sie byc pozniej. Buzki
no to super pierwszy krok do przodu i teraz wiesz ze u ciebie jest ok:tak:teraz zbadacie plemniczki wtedy po odbirze wyniczków można działać dalej ku dobrej drogi:tak:

reklama
no to super pierwszy krok do przodu i teraz wiesz ze u ciebie jest ok:tak:teraz zbadacie plemniczki wtedy po odbirze wyniczków można działać dalej ku dobrej drogi:tak:

No nareszcie, tylko ciekawe co u mnie jest powodem takich nieregularnych okresów skoro wszystkie hormony mam w normie. Ciekawa jeste kiedy zawita w tym miesiacu do mnie @. Nic, poczekam

Papa

Do góry