reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no mysle,ze zleci tylko wiesz zawsze mialam tak,ze mialam dwie wizyty w jednym miesiacu,a teraz tak wyszlo,ze weszlam w nowy miesiac i to dlatego mi sie wydaje tak odlegle nawet gin sie ze mnie wczoraj smial jak bylam po L4 mowi ''pierwsza pacjentka ktora by chciala czesciej miec wizyte'':)

reklama
no mysle,ze zleci tylko wiesz zawsze mialam tak,ze mialam dwie wizyty w jednym miesiacu,a teraz tak wyszlo,ze weszlam w nowy miesiac i to dlatego mi sie wydaje tak odlegle nawet gin sie ze mnie wczoraj smial jak bylam po l4 mowi ''pierwsza pacjentka ktora by chciala czesciej miec wizyte'':)
:-d:-d:-d

DZIEŃ DOBRY:-)
Patrysia - jak samopoczucie ?? Dajesz radę ?? :-)

A ja kochane jestem już po rozmowie z szefową. Bardzo mile i spokojnie przebiegła ta rozmowa i po raz kolejny przekonałam się, że moja szefowa to kobietka z klasą. Bardzo spokojnie przyjęła moje zwolnienie i kazała mi się niczym nie przejmować, tylko słuchać rady lekarza i dbać porządnie o maluszka bo jak stwierdziła - "to nasze wspólne dobro". Bardzo pozytywnie i mile wypowiedziała się na temat mojej pracy i powiedziała, że czeka na mnie jak już urodzę :-):-) Naprawdę rzadko kiedy zdarzają się tacy szefowie... jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej rozmowy i niepotrzebnie tylko stresowałam się tak bardzo tą rozmową...
Ale na szczęście mam to już za sobą. Teraz tylko liczy się synuś. Spokojnie mogę skupić się tylko na ciąży... :-):-):-D
wiesz juz teraz jestem naprawde mega happy że jeszcze troche i poród:tak:wczoraj pobawiłam się ze synkiem na dworzu i teraz mam nie moge chodzić w nocy ledwo co się przekręcałam na bok tak mnie boli miednica czy spojenie lub sama nie wiem co to tam jest:sorry:ale sobie właśnie umyłam włoski i teraz relaksik na neciku :-)ps.no szefowej to pozazdrościć nic jak tylko się cieszyć:-)teraz na spokojnie sobie będziesz odpoczywac:-)
Jestem
Ale jestem wk......a jak nie wiem,mieliśmy akcje w domu ze szwagierką no i potem jeszcze z teściową:wściekła/y::wściekła/y: Jestem taka wściekła,że aż:wściekła/y:
ech ludzie to potrafią wkurzyc:crazy:ale już widze że macie plnay co bedzie na pewno wam lepiej:tak:
Sprzedałam karuzelkee
oo jak szybko super:-)

Kochane jestem!!
Juz po wizycie..:tak: Dziubasek lezy główką w dół i wszystko jest bardzo dobrze:tak: Dostałam skierowanie na ostatnie badania w ciąży no i czekamy na poród:-) No i będe rodzic SN:tak: Kurka teraz to mam pietra przed porodem...:-)
Następna wizyta 2 lutego..:tak: A USG 22 stycznia:-)

reklama
Do góry