reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kochane jestem!!
Juz po wizycie..:tak: Dziubasek lezy główką w dół i wszystko jest bardzo dobrze:tak: Dostałam skierowanie na ostatnie badania w ciąży no i czekamy na poród:-) No i będe rodzic SN:tak: Kurka teraz to mam pietra przed porodem...:-)
Następna wizyta 2 lutego..:tak: A USG 22 stycznia:-)
Super,że wszystko dobrze:-)
To teraz tylko czekać na poród
:tak:

reklama
Trzymam się, trzymam:tak: Mam nadzieję, że wytrwam do końca bo u nas w szpitalu do 36tygodnia ciąży nie odbierają wczesniaków.. Trzeba do Ciechanowa jechac.. No ale jak juz jest po 36tyg, to normalnie odbierają porody, także oby do 36tyg:tak:

AGNIESIAK rzuć na pełny luz tak jak ja:-Dbędzie dobrze zobaczysz jak już zaczniesz rodzić to uwierz stres minie ci a będziesz tylko myśleć aby już urodzić:tak:

Halo jestem:tak: Widzę, że troszkę tu się działo wczoraj:tak:
Madziu powiem Ci szczerze, że ciężko jest mieszkać na kupie i jeszcze do tego zachować spokój wew. Tak więc Ola ma racje trzeba powiedzieć co swoje i odwrócić się i iść do siebie. Ale widzę są plany i bardzo fajnie:-D
Patrysiu Tobie to ja już życzę łatwego porodu bo jak Ty tak śmigasz po śniegu z synkiem to szybko powinno Cię złapać:-D

Agniesiu a Tobie życzę jeszcze dwupaka:tak:

Agapasku ja też miałam taką szefową i na prawdę do rzadkość w dzisiejszych czasach:tak:

Wpadnę później bo muszę odwiedzić moją Iskiereczkę bo się już bardzo za nią stęskniłam. Wiecie oszalałam na jej punkcie:sorry2: Niedługo będę miała nowy obiekt szaleństw od mojego brata:-D

reklama
Halo jestem:tak: Widzę, że troszkę tu się działo wczoraj:tak:
Madziu powiem Ci szczerze, że ciężko jest mieszkać na kupie i jeszcze do tego zachować spokój wew. Tak więc Ola ma racje trzeba powiedzieć co swoje i odwrócić się i iść do siebie. Ale widzę są plany i bardzo fajnie:-D
Patrysiu Tobie to ja już życzę łatwego porodu bo jak Ty tak śmigasz po śniegu z synkiem to szybko powinno Cię złapać:-D

Agniesiu a Tobie życzę jeszcze dwupaka:tak:

Agapasku ja też miałam taką szefową i na prawdę do rzadkość w dzisiejszych czasach:tak:

Wpadnę później bo muszę odwiedzić moją Iskiereczkę bo się już bardzo za nią stęskniłam. Wiecie oszalałam na jej punkcie:sorry2: Niedługo będę miała nowy obiekt szaleństw od mojego brata:-D
:-):-) Leć leć:tak:

Do góry