reklama
K
Kinga85
Gość
hihihi :-) ale miałas sen fajny ;-)A mi dzisiaj się śniło, ze maluje szlaczki w pokoju dla dziecka. Zamiast paska przy suficie robiłam stempelki kocich łapek
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
niunia - tak tak dobry znak to może być :-)
Kinga - pewnie że się uda zobaczysz :-)
Kinga - pewnie że się uda zobaczysz :-)
Agnieszka.kk dokłądnie tak jak mówisz Oliwierek prawie 3 latka i Amadeuszek 11 miesięcy. Teraz bardzo chce mieć córeczke choć trzecim synkiem nie pogardzę :-) Dla wielu moze sie wydawać że zwariowałam, ale od zawsze wiedziałąm ze będę miała gromadkę dzieci i to dość szybko. Na trójce jednak chcemy poprzestać w każdym razie narazie moze los przyniesie coś inneego różnie bywa a mój m ma takie same podejście i całę szczęście tak samo rozwiniety instynkt z tym że tacieżynński
poprostu wg statystyk nawet zdrowa para ma chyba 40% szans na zaciazenie czy jakos tak czytalam bo sie sklada na to mnostwo czynnikow ktore wszystkie musza sie zgrac...Dlatego mi 1 gin powiedzial ze do roku probowac potem do niego bo duzo par zachodzi w 2,5,7 cyklu itd
Kroptusia podtrzymujesz nas na duchu..a już mnie na pewno..ostatnio dobiła mnie koleżanka, która wychwalala się że oba dzieciaczki poczęte w pierwszym cyklu..jedno przytulanie i już..poczułam się jak ta gorsza, bo nam nie wyszło za pierwszym razem..
K
Kinga85
Gość
tak siedzę i myślę że te zaburzenia mogą być spowodowane odstawieniem tabletek anty (sierpien2008) i może dlatego tak mam.... słyszałam że kobiety po odstawieniu tabsów mają potem jazdy z cyklami i brakiem @.....
masakra no :-(
masakra no :-(
reklama
O kurcze,
Dziewczyny mi sie tez przypomnial sen !! Jakis czas temu nie wiem moze pare dni po owu bylo mialam MAKABRYCZNY sen...snilo mi sie ze przyszla do mnie smierc, okropna postac, z kosa, dlugimi rekawami i kapturem opadajacym na oczy w czarnym placzu do ziemi, miala z 2m i byla okropna :-(zamiast palcow miala szpony, gdy ja zobaczylam schowalam sie pod koldre a ta odslonila ja, poglaskala mnie szponem po wlosach i powiedziala "umrzesz w wieku 56 lat" ... obudzilam sie zdruzgotana i zalana lzami...Potem gadalam z kolezanka w pracy i mi powiedziala ze bedzie na odwrot ze to dobry znak, potem poszperalam w neci i wyczytalam ze taki sen moze zwiastowac zamkniecie pewnego etapu zyciowego i calkiem nowy, wymarzony...inny sennik podal ze w rodzinie czy w poblizu poze pojawic sie malenstwo :-) ciaza....tydzien pozniej wyszedl mi pozytywny test :-)
Dziewczyny mi sie tez przypomnial sen !! Jakis czas temu nie wiem moze pare dni po owu bylo mialam MAKABRYCZNY sen...snilo mi sie ze przyszla do mnie smierc, okropna postac, z kosa, dlugimi rekawami i kapturem opadajacym na oczy w czarnym placzu do ziemi, miala z 2m i byla okropna :-(zamiast palcow miala szpony, gdy ja zobaczylam schowalam sie pod koldre a ta odslonila ja, poglaskala mnie szponem po wlosach i powiedziala "umrzesz w wieku 56 lat" ... obudzilam sie zdruzgotana i zalana lzami...Potem gadalam z kolezanka w pracy i mi powiedziala ze bedzie na odwrot ze to dobry znak, potem poszperalam w neci i wyczytalam ze taki sen moze zwiastowac zamkniecie pewnego etapu zyciowego i calkiem nowy, wymarzony...inny sennik podal ze w rodzinie czy w poblizu poze pojawic sie malenstwo :-) ciaza....tydzien pozniej wyszedl mi pozytywny test :-)
Podziel się: