reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A mi dzisiaj się śniło, ze maluje szlaczki w pokoju dla dziecka. Zamiast paska przy suficie robiłam stempelki kocich łapek:-D

reklama
Agnieszka.kk dokłądnie tak jak mówisz Oliwierek prawie 3 latka i Amadeuszek 11 miesięcy. Teraz bardzo chce mieć córeczke choć trzecim synkiem nie pogardzę :-) Dla wielu moze sie wydawać że zwariowałam, ale od zawsze wiedziałąm ze będę miała gromadkę dzieci i to dość szybko. Na trójce jednak chcemy poprzestać w każdym razie narazie :-p moze los przyniesie coś inneego różnie bywa :-D a mój m ma takie same podejście i całę szczęście tak samo rozwiniety instynkt z tym że tacieżynński :-p

poprostu wg statystyk nawet zdrowa para ma chyba 40% szans na zaciazenie czy jakos tak czytalam bo sie sklada na to mnostwo czynnikow ktore wszystkie musza sie zgrac...Dlatego mi 1 gin powiedzial ze do roku probowac potem do niego bo duzo par zachodzi w 2,5,7 cyklu itd

Kroptusia podtrzymujesz nas na duchu..a już mnie na pewno..ostatnio dobiła mnie koleżanka, która wychwalala się że oba dzieciaczki poczęte w pierwszym cyklu..jedno przytulanie i już..poczułam się jak ta gorsza, bo nam nie wyszło za pierwszym razem..

tak siedzę i myślę że te zaburzenia mogą być spowodowane odstawieniem tabletek anty (sierpien2008) i może dlatego tak mam.... słyszałam że kobiety po odstawieniu tabsów mają potem jazdy z cyklami i brakiem @.....
masakra no :baffled::no::-(

Jejku dziewczyny, gdyby sny się sprawdzały to...........
To był ten pokój który bym przeznaczyła dla dzidziusia, ten we śnie i ten co chce przeznaczyć to to samo:szok:

reklama
O kurcze,

Dziewczyny mi sie tez przypomnial sen !! Jakis czas temu nie wiem moze pare dni po owu bylo mialam MAKABRYCZNY sen...snilo mi sie ze przyszla do mnie smierc, okropna postac, z kosa, dlugimi rekawami i kapturem opadajacym na oczy w czarnym placzu do ziemi, miala z 2m i byla okropna :-(zamiast palcow miala szpony, gdy ja zobaczylam schowalam sie pod koldre a ta odslonila ja, poglaskala mnie szponem po wlosach i powiedziala "umrzesz w wieku 56 lat" ... obudzilam sie zdruzgotana i zalana lzami...Potem gadalam z kolezanka w pracy i mi powiedziala ze bedzie na odwrot ze to dobry znak, potem poszperalam w neci i wyczytalam ze taki sen moze zwiastowac zamkniecie pewnego etapu zyciowego i calkiem nowy, wymarzony...inny sennik podal ze w rodzinie czy w poblizu poze pojawic sie malenstwo :-) ciaza....tydzien pozniej wyszedl mi pozytywny test :-)

Do góry