reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No więc według BHCG w ciąży nie jestem...
tyle...
Jutro bede szła na wywołanie @

Witaj słońce..z napięciem sledziłam forum i wreszcie dotarłam cala z wypiekami na twarzy do tej stronki, a Ty tu Nam takie smutne wieści przekazujesz..strasznie mi przykro..bo trzymałam za Ciebie kciuki..i wierzyłam, że bedzie pozytywnie..
ale bedę nadal trzymać..wszystkie kiedys bedziemy miały Nasze upragnione, wyczekane Fasolki:-) ściskam Was cieplutko

Kinguś tak mi przykro. nie wiem czy pamiętasz ja 2 miesiące temu miałam spóźnienie 11 dni i tego samego dnia gdy zrobiłam bete dostałam @ wredną... często to psychika...
Boże wiem że ci teraz nie jest dobrze i czujesz się okropnie ale jestem z tobą kochana następnym razem napewno się uda!!!

Kinguś serce moje a ja naprawdę do końca wieżyłam że jesteś :-( nawet nie wiesz jak mi smutno:-( tylko dlaczego nadal nie masz @? i jeżeli można wiedzieć w jaki sposób wywołujesz @ ?
no @ spoznia mi sie już 11dni. Ide do ginekologa i on przepisze mi tabletki na wywołanie @. tyle....

no szkoda.... ale jak nie teraz to innym razem pewnie sie uda
jestem mi smutno nie ukrywam ale co mi da załamywanie sie? nic...
zyc trzeba dalej.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wam wszystkim jak najlepiej!
abyscie doczekały sie swoich dzieciaczków:**

Na wywołanie często stosuje się odpowiednie dawki mocnych leków. Małe terapia i @ przyjdzie, a wtenczas do dzieła:-)

Pozytywne myślenie to podstawa!
Ja od nowego roku nie myślę inaczej.
Załamała bym się! Koniec umowy, brak pracy, ewentualne leczenie, oczekiwanie na kolejną @, nie dała bym rady!
Pozytywne myślenie i spokojny dystans do życia:-)

wybieram sie jeszcze na usg dopochwowe prywatnie
wiem że jak mi zajrzy wgłąb i nic nie zobaczy to wtedy juz sobie odpuszcze.. bo jakos nie jestem w 100% pewna jeszcze...

Jasne
pozytywne myslenie :) wiem ze to dobre

ja jednak ide w srode do gina,dzisiaj nie dam rady,dzis 45 dzien przy cyklach 33-35 dniowych i dalej brak @ tez bede musiala wywolac:(ale mysle pozytywnie,staram sie

reklama
wybieram sie jeszcze na usg dopochwowe prywatnie
wiem że jak mi zajrzy wgłąb i nic nie zobaczy to wtedy juz sobie odpuszcze.. bo jakos nie jestem w 100% pewna jeszcze...

Jasne
pozytywne myslenie :) wiem ze to dobre
Bardzo mi przykro :( A ile Ci ta beta wyszla :(?? moze owu sie mocno przesunela sama nie wiem ... ciezko teraz juz powiedziec. Ale usg jest dobre, wyjasni wszystko nie zeby Cie nakrecac ale slyszalam ze dziewczyny dostawaly na wywolanie, czekaly, szly do innego i bylo cos widac....nim wezmiesz lepiej idz jeszcze na to usg a ile ta beta

Do góry