reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A tak poza tym to byłam dziś na kontroli tych guzków w piersiach i chyba czeka mnie usunięcie tych z prawej piersi bo się powiększyły i lekarka od USG stwierdziła, że dobrze by było coś z nimi zrobić, oczywiście pod kontrolą lekarza onkologa. Tak więc w styczniu idę na wizytę na konsultacje i jak coś to pod nóż.:-:)-(

reklama
A tak poza tym to byłam dziś na kontroli tych guzków w piersiach i chyba czeka mnie usunięcie tych z prawej piersi bo się powiększyły i lekarka od USG stwierdziła, że dobrze by było coś z nimi zrobić, oczywiście pod kontrolą lekarza onkologa. Tak więc w styczniu idę na wizytę na konsultacje i jak coś to pod nóż.:-:)-(

:eek::eek::eek: Oj to nie za fajnie. Ale lekarka pewnie wie co robi i tak będzie lepiej :tak:

:-D:-D
Nie mieści mi sie tu link na pampersa:eek:
Dziwne. Ja mam dwa suwaczki, 2 linki i glitera i chyba coś jeszcze wcisne :-D

No nie za fajnie Maggie ale muszę to zrobić bo jak już mama miała kłopoty to ja też za kilkanaście lat mogę mieć.

Uuuu.. ale Kochana lekarka wie co robi, główka do góry:tak: Lepiej teraz o to zadbac:tak: Tym bardziej, że mama Twoja miala..:tak:

Madziu KTG za tydzień. Tak sobie będę dreptać na to KTG co tydzień chyba że urodze :-D:-D
A powiedz mi Kochana ile czasu się lezy pod tym KTG?

Paulina zdrówka dla Kacperka! budulek.

A u nas dziś nic nie bedzie z przytulanek bo mąż źle sie czuje, dałam mu teraflu musi sie wykurować do jutra! :cool2: heh

reklama
Do góry