reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Ejj nie grzeb tam żeby jeszcze gorzej nie byłoNo właśnie nic nie mam do płukania. Ale właśnie sie pobawiłam nitką i pociełam dziąsło i of course krew się polała ale jakby mniej spuchnięte było.Może będzie dobrze
![]()
Justys84
Fanka BB :)
jestem i ja,Czesc dziewczyny ja tez zagladam ale nie pisze bo jakas slaba dzisiaj jestem,leze caly dzionek chyba ten spacer na cmentarz dal mi w kosc a przed chwila musialam jeszcze isc do banku powiem wam cos dziwnego mi sie dzis stalo w kosciele,szlismy z ofiary no i ukleklam na srodku kosciola i nie umialam sie podniesc mialam wrazenie ze moje nogi waza albo ze 100 kilo albo nie sa moje,normalnie szok,i jeszcze wszyscy na mnie,a ja przerazenie w oczach juz wiem na przyszlosc ze mam nie klekac
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Hej jestem i ja
Maggie- super ze wszystko ok
U mnie nadal bez zmian i oby tak dalej
Dzisiaj znowu szkola wieczorem mam nadzieje, ze odwolaja znowu hehe a M ma na noc, wiec sie wyspie
Oluś trzymam kciuki, żeby się udało

Kinga pewnie tak!
Kinga - bo zamknięty powstał żebyśmy się nie pogubiły jakby nasz wątek zostanie zawieszony. Umówiłyśmy się że póki jest to tu piszemy a tam wrzucamy foty itp.
Ja ogólnie zalegam w łóżku. Jakiś kiepski dzionek i ząb mnie boli - dziąsło mi spuchło. Dziury nie mam więc jakieś zapalenie. I tak leże i czekam aż odpuchnie.![]()
Współczuję kochana. A może jakiś Apap by pomógł.
A ja ostatnio wpadłam w wir świątecznych porządków tak więc bardzo rzadko do Was zaglądam

maggie_f
Oj Justyś, uważaj na siebie. I odpocznij lepiej.jestem i ja,Czesc dziewczyny ja tez zagladam ale nie pisze bo jakas slaba dzisiaj jestem,leze caly dzionek chyba ten spacer na cmentarz dal mi w kosc a przed chwila musialam jeszcze isc do banku powiem wam cos dziwnego mi sie dzis stalo w kosciele,szlismy z ofiary no i ukleklam na srodku kosciola i nie umialam sie podniesc mialam wrazenie ze moje nogi waza albo ze 100 kilo albo nie sa moje,normalnie szok,i jeszcze wszyscy na mnie,a ja przerazenie w oczach juz wiem na przyszlosc ze mam nie klekac![]()

Kasiu nie za bardzo chce coś brać. W ostateczności paracetamol pójdzie w ruch.Współczuję kochana. A może jakiś Apap by pomógł.
A ja ostatnio wpadłam w wir świątecznych porządków tak więc bardzo rzadko do Was zaglądam. Poza tym mój M okupuje dwa komputery codziennie i nie pozwala mnie się zalogowywać w dzień
Cieszę się Maggie, że ciągle w dwupaku. Madziu głosiki nadal oddawane nawet jak nie ma mnie na BB.
Może do mnie wpadniesz posprzątać?

Agniesiak85
Kinga na bank będzie jutro w ostateczności pojutrze owulka
:-)
Maggie bidulko...
Kroczek ja tak tez mam.. teraz to wogóle sama nie wstanę

Maggie bidulko...
Kroczek ja tak tez mam.. teraz to wogóle sama nie wstanę

reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Madziu KTG za tydzień. Tak sobie będę dreptać na to KTG co tydzień chyba że urodze![]()

Nie mieści mi sie tu link na pampersa

Podziel się: