reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No właśnie nic nie mam do płukania. Ale właśnie sie pobawiłam nitką i pociełam dziąsło i of course krew się polała ale jakby mniej spuchnięte było. :eek::eek::eek: Może będzie dobrze :tak:

reklama
jestem i ja,Czesc dziewczyny ja tez zagladam ale nie pisze bo jakas slaba dzisiaj jestem,leze caly dzionek chyba ten spacer na cmentarz dal mi w kosc a przed chwila musialam jeszcze isc do banku powiem wam cos dziwnego mi sie dzis stalo w kosciele,szlismy z ofiary no i ukleklam na srodku kosciola i nie umialam sie podniesc mialam wrazenie ze moje nogi waza albo ze 100 kilo albo nie sa moje,normalnie szok,i jeszcze wszyscy na mnie,a ja przerazenie w oczach juz wiem na przyszlosc ze mam nie klekac:)

Hej jestem i ja

Maggie- super ze wszystko ok

U mnie nadal bez zmian i oby tak dalej :tak:

Dzisiaj znowu szkola wieczorem mam nadzieje, ze odwolaja znowu hehe a M ma na noc, wiec sie wyspie

Oluś trzymam kciuki, żeby się udało:tak:

witam!

widze że na zamkniety to już nikt nie zagląda wiec po co on wogóle powstał:sorry: heh

oto moje teściki

tak wiec owu sie zbliża
myslicie ze jutro bedzie test pozytywny juz? :confused:

Kinga pewnie tak!

Kinga - bo zamknięty powstał żebyśmy się nie pogubiły jakby nasz wątek zostanie zawieszony. Umówiłyśmy się że póki jest to tu piszemy a tam wrzucamy foty itp.

Ja ogólnie zalegam w łóżku. Jakiś kiepski dzionek i ząb mnie boli - dziąsło mi spuchło. Dziury nie mam więc jakieś zapalenie. I tak leże i czekam aż odpuchnie. :eek:

Współczuję kochana. A może jakiś Apap by pomógł.

A ja ostatnio wpadłam w wir świątecznych porządków tak więc bardzo rzadko do Was zaglądam:szok:. Poza tym mój M okupuje dwa komputery codziennie i nie pozwala mnie się zalogowywać w dzień:wściekła/y: Cieszę się Maggie, że ciągle w dwupaku. Madziu głosiki nadal oddawane nawet jak nie ma mnie na BB.

jestem i ja,Czesc dziewczyny ja tez zagladam ale nie pisze bo jakas slaba dzisiaj jestem,leze caly dzionek chyba ten spacer na cmentarz dal mi w kosc a przed chwila musialam jeszcze isc do banku powiem wam cos dziwnego mi sie dzis stalo w kosciele,szlismy z ofiary no i ukleklam na srodku kosciola i nie umialam sie podniesc mialam wrazenie ze moje nogi waza albo ze 100 kilo albo nie sa moje,normalnie szok,i jeszcze wszyscy na mnie,a ja przerazenie w oczach juz wiem na przyszlosc ze mam nie klekac:)
Oj Justyś, uważaj na siebie. I odpocznij lepiej. :tak:
Współczuję kochana. A może jakiś Apap by pomógł.

A ja ostatnio wpadłam w wir świątecznych porządków tak więc bardzo rzadko do Was zaglądam:szok:. Poza tym mój M okupuje dwa komputery codziennie i nie pozwala mnie się zalogowywać w dzień:wściekła/y: Cieszę się Maggie, że ciągle w dwupaku. Madziu głosiki nadal oddawane nawet jak nie ma mnie na BB.
Kasiu nie za bardzo chce coś brać. W ostateczności paracetamol pójdzie w ruch.
Może do mnie wpadniesz posprzątać? :-D:-D:-D Chyba Mikołaj musi Ci jednak sprawić osobisty komputer pod choinke :-D:-D:-D

reklama
Do góry