reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
no to też sporo...
Uda sie nam zobaczysz! bedziemy i my się cieszyły! :tak: wierzę w to że sie uda.
A ktory u ciebie dzien cyklu? bo nie widzę wykresiku ani suwaczka u ciebie

no to też sporo...
Uda sie nam zobaczysz! bedziemy i my się cieszyły! :tak: wierzę w to że sie uda.
A ktory u ciebie dzien cyklu? bo nie widzę wykresiku ani suwaczka u ciebie
Nie wiem który u mnie dzisiaj dc bo dałam sobie w tym miesiącu spokój z wyliczeniami i mierzeniem temp. co ma być to będzie:tak::tak::tak:
Madzia widzę Cię:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
3mam wiec kciuki!!! i zycze II kreseczek :-)

ja jestem tuż przed owulacją... wiec trzeba podziałać koniecznie jutro. Ja to juz bym chciała dziś no ale buuuu mąż niedysponowany :sorry:

Jutro na pewno podziałam! :tak:;-)
Dzieki za kciuki miło mi.

Zmykam do łóżka
poleżę z mężem, chory biedaczek
przytulę go do piersi a coo :-p;-):tak::cool2:

Dobranoc dziewczynki!

Oluś trzymam kciuki, żeby się udało:tak:

Kinga pewnie tak!

Współczuję kochana. A może jakiś Apap by pomógł.

A ja ostatnio wpadłam w wir świątecznych porządków tak więc bardzo rzadko do Was zaglądam:szok:. Poza tym mój M okupuje dwa komputery codziennie i nie pozwala mnie się zalogowywać w dzień:wściekła/y: Cieszę się Maggie, że ciągle w dwupaku. Madziu głosiki nadal oddawane nawet jak nie ma mnie na BB.
Dziękujemy:-)
A tak poza tym to byłam dziś na kontroli tych guzków w piersiach i chyba czeka mnie usunięcie tych z prawej piersi bo się powiększyły i lekarka od USG stwierdziła, że dobrze by było coś z nimi zrobić, oczywiście pod kontrolą lekarza onkologa. Tak więc w styczniu idę na wizytę na konsultacje i jak coś to pod nóż.:-:)-(
Będzie dobrze kochana
Uuuu.. ale Kochana lekarka wie co robi, główka do góry:tak: Lepiej teraz o to zadbac:tak: Tym bardziej, że mama Twoja miala..:tak:

A powiedz mi Kochana ile czasu się lezy pod tym KTG?
Ja długo pod tym leżałam,a w szpitalu to już w ogóle
Nie robię porządków bo mi sie mały rozchorował:-( i mi dzisiaj z kolan nie schodzi:-(
Ojj biedny Kacperek:-(
Paulina zdrówka dla Kacperka! budulek.

A u nas dziś nic nie bedzie z przytulanek bo mąż źle sie czuje, dałam mu teraflu musi sie wykurować do jutra! :cool2: heh
Do jutra sie wykuruje:tak:

reklama
Do góry