reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Oby obyHej jestem i ja
Maggie- super ze wszystko ok
U mnie nadal bez zmian i oby tak dalej
Dzisiaj znowu szkola wieczorem mam nadzieje, ze odwolaja znowu hehe a M ma na noc, wiec sie wyspie

Oby oby![]()
Pusto cos nie ??
K
Kinga85
Gość
Madziaas
StraszniePusto cos nie ??
Maggie i Justyś zaginęły

Kinga chyba tak
Ostatnia edycja:
maggie_f
Fanka BB :)
Kinga - bo zamknięty powstał żebyśmy się nie pogubiły jakby nasz wątek zostanie zawieszony. Umówiłyśmy się że póki jest to tu piszemy a tam wrzucamy foty itp.
Ja ogólnie zalegam w łóżku. Jakiś kiepski dzionek i ząb mnie boli - dziąsło mi spuchło. Dziury nie mam więc jakieś zapalenie. I tak leże i czekam aż odpuchnie.
Ja ogólnie zalegam w łóżku. Jakiś kiepski dzionek i ząb mnie boli - dziąsło mi spuchło. Dziury nie mam więc jakieś zapalenie. I tak leże i czekam aż odpuchnie.

Madziaas
Oj bidulko:-(Kinga - bo zamknięty powstał żebyśmy się nie pogubiły jakby nasz wątek zostanie zawieszony. Umówiłyśmy się że póki jest to tu piszemy a tam wrzucamy foty itp.
Ja ogólnie zalegam w łóżku. Jakiś kiepski dzionek i ząb mnie boli - dziąsło mi spuchło. Dziury nie mam więc jakieś zapalenie. I tak leże i czekam aż odpuchnie.![]()
reklama
Madziaas
Kurcze może popłucz w jakiejś szałwi czy coś:-( Mam nadzieję że przejdzie.
Pomaga jak sobie leże na poliku gdzie ten ząb jest bo wtedy tam cieplutko mam ale pisać i czytać na lapku nie mogę.![]()
Podziel się: