reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
dobrze sie czuje:)tylko ten moj maly cos leniwy ostatnio mam nadzieje ze wszystko w porzadku czytalam wlasnie teraz troche o ruchach no i jeszcze nie musza byc regularne ale troche sie denerwuje...zmykam juz bo M mnie ciagnie

Cześć Dziewczynki,

Ja właśnie wypadam na KTG. Dzięki za kciuki - trzymać trzymać. :tak:

Madzia - a Ty już od 6 na nogach - szalona :-D:-D:-D a raczej pewnie szalony Kacperek :-D:-D

Jestem,

Wszystko ok, skurczy brak. Naczekałam się tylko jak głupia ale co tam :-)

aguniak - dziękuje za kciukasy i pozdrawia ;-)

reklama
Maggie kciuki za ktg:tak:
Tylko tyle z ostatniej strony wyczytałam:zawstydzona/y: Normalnie nie mam czasu na BB...:wściekła/y: Zawsze gdzieś trzeba leciec, spieszyc się, eh.. już mam dośc..
Dziś nigdzie nie wychodzę:-D Także bede mogła z Wami posiedziec:) Co tam u Was się działo?;-)
Ja wczoraj byłam na szkole rodzenia a dzis mialam iśc na glukoze ale niedawno z M wstalismy:szok::-D Wczoraj sobie długo posiedzieliśmy bo ładny film na dwójce leciał i późno się skończyl:tak: Także glukoze zrobie jutro;-)

Do góry