reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no no Kinga mnie też wystraszyłaś ale ja myślę" po tym co opisywałaś wcześniej" że wynik będzie pozytywny ale nie warto się cieszyć na przód bo rozczarowanie może bardzo boleć.....ale ja nadal mocno 3mam kciukasy :tak::-):-):-):-):-):-)powodzenia!

reklama
niunia27 a jak mam się z Tobą skontaktować może gg podasz bo chciałabym abyś dopisała mnie na listę:-)

Już wpisałam.

wiadomość na priva tzn "wyślij prywatna wiadomość (PM) do użytkownika....." taki komunikat pojawia się jak najedziesz myszka na nazwę którejś z dziewczyn co chcesz do niej napisać i klikniesz prawym przyciskiem myszki.

Kroptusia, czy ja dobrze przeczytałam, ze zrobiłaś test na sześć dni przed @? I wyszedł?

Noo zrobilam w sobote ale test owu i wyszedl w sumie pozytywny...wiec wzielam ciazowy tak dla jaj i pier I krecha a potem patrze i jakby cien drugiej, na poczatku wydawalo mi sie ze mi sie wydaje ale bylam nastawiona na I kreche (bo za wczesnie) wiec sobie nie wmawialam. Zreszta kiedys zrobilam z dwa razy test jak nie bylam w ciazy i nawet cienia nie bylo. Na drugi dzien rano kupilam innej firmy bo myslalam ze tamten wadliwy i tez wyszla juz slaaaabiutka kreseczka...Ale nie 6 dni tylko jakos 5 dni :-) zrobilam w sb a @ miala przyjsc w czwartek 25.12 wg moich obliczen bo cykl 32 dniowy a przytulanko bylo 18dc

To miałaś fajnie Kroptusia.
Ja przy krótkich cyklach nie odwarze się na zrobienie testu wcześniej, tym bardziej, że w tym cyklu chorowałam, temp spadała i wzrastała mi kilkakrotnie a jak byłam u lekarza mówił, że nie widać owulacji. Ale inne objawy na owulację były. Tylko objawów na @ brak a w tym tygodniu przychodzi.
Mąż mówi, że lepiej wyglądam, niż zawsze, L4, zaległy urlop, może to mi posłużyło, a reszta się wyjaśni za parę dni.
Kolejna wizyta u doktora w piątek. Mam nadzieje, że dostane skierowanie na kasę chorych, zrobię hormony jak @ przyjdzie, a co ja pisze, jak @ się nie pojawi to hormony też będę musiała zrobić. A na koniec dostane L4 bo przy takich rozregulowanych cyklach wszystko możliwe, na prawej łydce mam zmiany żylakowe i wada lewego biodra - siedzenie w domu jak nic zalecone:-D

reklama
Dzien dobry

Kinga oj piastki bola od zaciskania,zagladam czy moze masz juz jakas dobra nowinke dla nas:-)

Mi niestety wczoraj wieczorem przyszla wredna @ ale jakos tak dziwnie bo zawsze mialam dzien przed plamienia,tym razem czysciutka krew i to z sluzem takim plodnym:szok:dzis juz mocnejsza lekkie skrzepy sie pojawily,ale itak niejest zbyt mocna Ostatni cykl 40dni ten 33,cos nieteges jest chyba.Dzwonilam do gina i opowiedzialam co i jak tym babkom w recepcji zrobily termin na srode to sie dowiem czy dalej clo czy jakies badania????I zobacze co bedzei dzialal w tym kierunku jesli dalej jak do tej pory robie termin u innego gina.

Do góry