reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ninonka - 1. nie krzycz! używanie wyłącznie wielkich liter jest rozumiane jako krzyk i nie powinno byc nadużywane
2. nie pisz jednego posta pod drugim, a jeśli musisz coś dodać to uzyj opcji "edytuj"

będzie czytalniej :) dzięki

reklama
Wiecie co kochane moje! Taki dzisiaj piękny dzień za oknem,że aż się żyć chce! Tylko niestety do pracy trzeba się szykować. :-p Pozdrawiam Was wszystkie i życzę takiego dnia jak u mnie! :-D

kasiulek82 wyniki bedą o 15. U nas też sliczny słoneczny dzień, a ja dopiero wstałam z łóżka hehe jjeszcze pewnie bym spała i spała ale syn chciał siusiu i byłam zmuszona wstać:) zrobić sniadanie itd
Pojdziemy na sacer.
Miłego dnia!!!!!!

kasiulek82 wyniki bedą o 15. U nas też sliczny słoneczny dzień, a ja dopiero wstałam z łóżka hehe jjeszcze pewnie bym spała i spała ale syn chciał siusiu i byłam zmuszona wstać:) zrobić sniadanie itd
Pojdziemy na sacer.
Miłego dnia!!!!!!

No ja juz sie nie moge doczekac wiadomosci, czuje nosem ze fasolinka :)...Ja za to zdycham w pracy oczy na zapalki i muli mnie od rana tu baby ciasta jedza, mi daly a ja bleeeee, pomyslalam ze wole kapuste kiszona, podziekowalam a te ze sie odchudzam i mam jesc :-)

Powoli dopada mnie smutek to czekanie jest wkurzające, zadaje sobie pytanie- po co wyszła druga blada kreska? U mnie zawsze musi być tak!! jutro już wszystko będzie wiadomo albo i nie Najwyżej oszaleje boli mnie brzuch ale nie jak na okres to raczej tępy ból ale może ze stresu jeszcze nigdy tak nie miałam Nic nie chcę sobie wmawiać, że się udało !!!:-:)-(

Powoli dopada mnie smutek to czekanie jest wkurzające, zadaje sobie pytanie- po co wyszła druga blada kreska? U mnie zawsze musi być tak!! jutro już wszystko będzie wiadomo albo i nie Najwyżej oszaleje boli mnie brzuch ale nie jak na okres to raczej tępy ból ale może ze stresu jeszcze nigdy tak nie miałam Nic nie chcę sobie wmawiać, że się udało !!!:-:)-(
A powtorzylas test?? Ktory to dzien cyklu ?? Ja tez zylam w takiej niepewnosci. W sobote zrobilam test a dzien @ byl dopiero w czwartek. We wtorek poszlam na bete ale wynik dopiero w srode tez sie naczekalam ....

Ojej byłam w weekend na uczelni nie zaglądałam na forum a tu tyle się działo.
kinga to mnie zszokowałaś tym negatywnym wynikiem testu byłam pewna!!! ale tak jak mówiły dziewczyny nic nie jest przesądzone ja nadal wiem że w brzuszku masz fasolinke no a może nawet i dwie ;-) nigdy nic nie wiadomo :tak: w każdym razie odrazu z wynikami wskakuj na forum czekam:tak::tak::tak:
justys fajnie że masz jeszcze nadzieję zresztą dlaczego miała byś jej nie mieć ;-) ja niestety wiem że musze cierpliwie czekać za @ tylko ile jeszcze? już mnie nerwica bierze. Do mojego gin nie dostane sie ta szybko ma takie obładowanie więc pozostaje mi tylko czekać. :angry::wściekła/y:
gosiula23rex za Ciebie także trzymię kciuki nie omieszkaj nas powiadomić o pozytywnym wyniku o negatywnym nawet nie myślę :-p
ninonka widzę że Ciebie też wywiało w weekend :-p

reklama
Do góry