reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Tak ja wiem beta by się przydała, ale ja mieszkam tu od niedawna w Radomiu i może to śmiesznie zabrzmi nie wiem co tu gdzieś jest, a nie znamy tu z mężem nikogo kto mógł by nam pomóc! Zobaczę co jutro na teście wyjdzie wtedy zaczniemy szukać lekarza

Tak ja wiem beta by się przydała, ale ja mieszkam tu od niedawna w Radomiu i może to śmiesznie zabrzmi nie wiem co tu gdzieś jest, a nie znamy tu z mężem nikogo kto mógł by nam pomóc! Zobaczę co jutro na teście wyjdzie wtedy zaczniemy szukać lekarza

Chocby laboratorium w przychodni gdzie jestescie zapisani :) badz w kazdym innym centrum dolmed czy cos...:)

dziewczyny ale sie wystraszyłam!!!:szok: nagle czuje że jest mi jakoś dziwnie mokro! lece do łazienki ale na szczęście to nie @! uffffff:sorry2:
rano pobolewało mnie podbrzusze i teraz znowu cisza...
jeszcze 2h i bede znała wynik bety.

gosiula
a może Ci sie udało! ja wierze ze to dzidzia... super jakbyś zrobiła badanie krwi. Idz do przychodni zapytaj.. :) buźka

Wiem ja wszystko wiem gdzie trzeba iść tylko pochodzimy z mężem z województwa świętokrzyskiego i tam jesteśmy pozapisywani do przychodniu tu traktowaliśmy i traktujemy to miejsce jak epizod w naszym życiu, który niestety nie wiadomo kiedy się skończy! Niestety jeździmy do domków tylko na weekendy i nie mamy możliwości odwiedzić lekarza.A mam pytanie czy jak tu nie jestem zameldowana to mogę się zapisać do przychodni?

kinga jak przeczytałam Twoje pierwsze zdanie aż mnie dreszcz przeszedł :-pnie strasz kobieto bo my tu wszystkie pewne jesteśmy co do wyniku :tak:

kinga jak przeczytałam Twoje pierwsze zdanie aż mnie dreszcz przeszedł :-pnie strasz kobieto bo my tu wszystkie pewne jesteśmy co do wyniku :tak:
hehe sama byłam przerażona :baffled::-)
jejnku skoro wy tak wierzycie w pozytywny wynik to i ja powinnam....
ale ciężko mi sie przełamać.
Nie chce sie rozczarować... jejkuuuuu :huh:

reklama
Nowe dziewczynki proszę o wiadomość na priva to wpiszę na listę.
Przepraszam za utrudnienia ale m ogranicza mi dostęp do was a w krótkich chwilach jakie dla was mam trudno wszystkie wyłapać

Do góry