reklama
P
patrysia*
Gość
nie bój się chociaż wiem że mi łatwo mówić a co innego to czuć na sobieDzien Dobry
Patrysiu- no wlasnie nie wiem czy testowac czy jeszcze poczekac, raz mi sie zdarzyl tzn przed ostatni cykl 43 dniowy, bo jakos tak co drugi mi sie mieszalo- 30 potem 39 potem 29 potem 43 az, wiec teraz powinien wypadac w miare normalny. Strasznie boje sie porazki:-(

hehe na pewno bedzie patrzał i nawet pewnie mamie coś "podkradnie"Cześć Patrysiu. Ja też będe ubierać choineczke,pewnie mój mały będzie sie patrzył na światełka i będzie miał oczka jak 5 zł![]()

Madziaas
Już jesteś:)
nie bój się chociaż wiem że mi łatwo mówić a co innego to czuć na sobiepoczekaj wtedy do tego 43dc i jak @ nie będzie(a bardzo życze aby nie było)to na spokojnie zatestujesz
główka do góry uda się zobaczysz
hehe na pewno bedzie patrzał i nawet pewnie mamie coś "podkradnie"mój synek pewnie też bedzie chciał"pomagać"
![]()

Cześć Patrysiu. Ja też będe ubierać choineczke,pewnie mój mały będzie sie patrzył na światełka i będzie miał oczka jak 5 zł
Olu kurcze ja nadal trzymam z Kacperkiem za Ciebie kciuki,nie wiem co Ci powiedzieć z tym testowaniem![]()
Chyba poczekam :-) mam nadzieje, ze dam rade
Madziaas
Już jesteś:)
:-)Chyba poczekam :-) mam nadzieje, ze dam rade
A co to nikogo tu nie ma??
Paulina446
mamy czerwcowe 2006
Oj jakie tu dzisiaj pustki
Ola również mocno trzymam kciuki za Ciebie:-)
Ja siedze i sie nudze bo mały się bawi a M do wieczora w pracy:-(
Ola również mocno trzymam kciuki za Ciebie:-)
Ja siedze i sie nudze bo mały się bawi a M do wieczora w pracy:-(
Paulina446
mamy czerwcowe 2006
hej Justyś ;-)
reklama
Justys84
Fanka BB :)
hejhej Justyś ;-)
Podziel się: