reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
:tak::tak::tak:
Porcja świeżych grudniowych fluidków

Po dzisiejszym dniu ja chyba też już wszystko mam :-):tak:

Jestem, ogarniałam przez cały dzień. Ale dobrze wyszło bo w sumie wszystko gotowe. Jakby Klusek chciał wychodzić to już problemu nie będzie. Tylko łóżeczko skręcić :tak:
No to super:-):-)

Technicznie tak, psychicznie nie (ale w tym wypadku to chyba nigdy nie będę gotowa :-D)

A jak Kluseczek będzie chciał już wyjść to sie pewnie nawet nie będziesz zastanawiała nad tym czy jesteś gotowa czy nie :-D:-D:-D Zbierzesz wszystkie siły i nawet nie będziesz wiedziała kiedy będzie po wszytskim :-D:-D

Przed samym porodem to chyba żadna z nas nie będzie nigdy gotowa :-D:-D:-D

Na pewno dasz sobie świetnie radę :-):-) Trzymam kciuki za łatwy i szybki poród :-)

A jak Kluseczek będzie chciał już wyjść to sie pewnie nawet nie będziesz zastanawiała nad tym czy jesteś gotowa czy nie :-D:-D:-D Zbierzesz wszystkie siły i nawet nie będziesz wiedziała kiedy będzie po wszytskim :-D:-D

Przed samym porodem to chyba żadna z nas nie będzie nigdy gotowa :-D:-D:-D

Na pewno dasz sobie świetnie radę :-):-) Trzymam kciuki za łatwy i szybki poród :-)
:-D:-D:-D Pewnie masz racje. A kciuki trzymaj/cie :tak::tak::tak:

Kurcze zjadłam sobie kisiel i chyba Małemu smakuje bo tak sie wygina i łapkami macha że brzuch mi pęka :-D

reklama
Do góry