Paulina446
mamy czerwcowe 2006
O i znowu fluidki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super:-):-)
Porcja świeżych grudniowych fluidków
Po dzisiejszym dniu ja chyba też już wszystko mam :-)
Jestem, ogarniałam przez cały dzień. Ale dobrze wyszło bo w sumie wszystko gotowe. Jakby Klusek chciał wychodzić to już problemu nie będzie. Tylko łóżeczko skręcić
Technicznie tak, psychicznie nie (ale w tym wypadku to chyba nigdy nie będę gotowa )
Pewnie masz racje. A kciuki trzymaj/cieA jak Kluseczek będzie chciał już wyjść to sie pewnie nawet nie będziesz zastanawiała nad tym czy jesteś gotowa czy nie Zbierzesz wszystkie siły i nawet nie będziesz wiedziała kiedy będzie po wszytskim
Przed samym porodem to chyba żadna z nas nie będzie nigdy gotowa
Na pewno dasz sobie świetnie radę :-):-) Trzymam kciuki za łatwy i szybki poród :-)
Pewnie masz racje. A kciuki trzymaj/cie
Kurcze zjadłam sobie kisiel i chyba Małemu smakuje bo tak sie wygina i łapkami macha że brzuch mi pęka
Pewnie Mu posmakowałPewnie masz racje. A kciuki trzymaj/cie
Kurcze zjadłam sobie kisiel i chyba Małemu smakuje bo tak sie wygina i łapkami macha że brzuch mi pęka
Teraz ma czkawke - pewnie za łapczywie jadłPewnie Mu posmakował
Mój Kacperek śpi mi na kolanach:-)
Agapasku smacznego i miłych snów
Oj często często cwaniaczekTeraz ma czkawke - pewnie za łapczywie jadł
Kacperek widze często oblega Twoje kolana
Śpij dobrze:-):-)dziewczyny ja juz dzisiaj zmykam paaaaa