reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ja sie melduje:) wlasnie wrocilismy z imprezki bylo lepiej niz myslalam:)jak to u rodzicow;) najadlam sie jak nie wiem samych oczywiscie slodkich rzeczy,bo jakos do mieska i reszty salatek mnie nie ciaglo,zmykam do juterka:),przesylam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DZIEŃ DOBRY:-)
A ja właśnie umyłam sobie główke:tak:
Jutro są mikołajki tak wiec jak co roku bedziemy już stroić choinke(zawsze lubi sobie szybciej robić nastrój świateczny no i tez dla synka ta choinka)i rozkładamy łóżeczko:-)
A w ogóle to musze Wam się pochwalić, że jedyne co mnie miłego w tej chorobie spotkało to to, że poczułam pierwsze kopniaczki mojego bąbelka.... takie bardzo delikatne ale wyraźne.... cudowne uczucie :-):-):-) JA CHCĘ ICH WIĘCEJ !!!!! :-):-):-)
GRATULACJE kopniaczków:-)
Witam

Nadrobilam zaeglosci w czytaniu- siedze wlasnie w pracy a jutro niestety tez ide- za dobra dla nich jestem :tak:

U mnie narazie bez zmian- @ brak ani widu ani czucia
oby nie przyszła :tak:kiedy testujesz;-)
:-D:-D:-D Pewnie masz racje. A kciuki trzymaj/cie :tak::tak::tak:

Kurcze zjadłam sobie kisiel i chyba Małemu smakuje bo tak sie wygina i łapkami macha że brzuch mi pęka :-D
hehe wiesz że ja prawie o tej samej godzinie jadłam wczoraj kisiel:laugh2:

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
A ja właśnie umyłam sobie główke:tak:
Jutro są mikołajki tak wiec jak co roku bedziemy już stroić choinke(zawsze lubi sobie szybciej robić nastrój świateczny no i tez dla synka ta choinka)i rozkładamy łóżeczko:-)

GRATULACJE kopniaczków:-)

oby nie przyszła :tak:kiedy testujesz;-)

hehe wiesz że ja prawie o tej samej godzinie jadłam wczoraj kisiel:laugh2:

Dzien Dobry

Patrysiu- no wlasnie nie wiem czy testowac czy jeszcze poczekac, raz mi sie zdarzyl tzn przed ostatni cykl 43 dniowy, bo jakos tak co drugi mi sie mieszalo- 30 potem 39 potem 29 potem 43 az, wiec teraz powinien wypadac w miare normalny. Strasznie boje sie porazki:-(

Do góry