reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Ja chyba też sie wcześniej położePa pa Paulina ;-):-)
Ja też się będę dziś wcześniej kładła. Może odeśpie nocke. :-)
maggie_f
Fanka BB :)
Ja spadam do wyrka, kolacyjka zjedzona, przekąpie się i lu lu.Ja chyba też sie wcześniej położe
Buziaki, spokojnej nocki :-)
Madziaas
Już jesteś:)
Buziaki Maggie,może Klusek da pospać:-)Ja spadam do wyrka, kolacyjka zjedzona, przekąpie się i lu lu.
Buziaki, spokojnej nocki :-)
Miłych snów
Ja jeszcze troszke posiedze i też sie kłade
Justys84
Fanka BB :)
ja sie melduje
wlasnie wrocilismy z imprezki bylo lepiej niz myslalam
jak to u rodzicow
najadlam sie jak nie wiem samych oczywiscie slodkich rzeczy,bo jakos do mieska i reszty salatek mnie nie ciaglo,zmykam do juterka
,przesylam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Dziewczyny - nie podziękuję, bo nie chcę zapeszać, ale jestem bardzo wdzięczna - trzymajcie sie i życzę spokojnej reszty ciąży - BUZIAKI!!!!
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
A ja właśnie umyłam sobie główke
Jutro są mikołajki tak wiec jak co roku bedziemy już stroić choinke(zawsze lubi sobie szybciej robić nastrój świateczny no i tez dla synka ta choinka)i rozkładamy łóżeczko:-)
kiedy testujesz;-)

Jutro są mikołajki tak wiec jak co roku bedziemy już stroić choinke(zawsze lubi sobie szybciej robić nastrój świateczny no i tez dla synka ta choinka)i rozkładamy łóżeczko:-)
GRATULACJE kopniaczków:-)A w ogóle to musze Wam się pochwalić, że jedyne co mnie miłego w tej chorobie spotkało to to, że poczułam pierwsze kopniaczki mojego bąbelka.... takie bardzo delikatne ale wyraźne.... cudowne uczucie :-):-):-) JA CHCĘ ICH WIĘCEJ !!!!! :-):-):-)
oby nie przyszłaWitam
Nadrobilam zaeglosci w czytaniu- siedze wlasnie w pracy a jutro niestety tez ide- za dobra dla nich jestem
U mnie narazie bez zmian- @ brak ani widu ani czucia

hehe wiesz że ja prawie o tej samej godzinie jadłam wczoraj kisielPewnie masz racje. A kciuki trzymaj/cie
Kurcze zjadłam sobie kisiel i chyba Małemu smakuje bo tak sie wygina i łapkami macha że brzuch mi pęka![]()

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
GRATULACJE kopniaczków:-)
oby nie przyszłakiedy testujesz;-)
hehe wiesz że ja prawie o tej samej godzinie jadłam wczoraj kisiel![]()
Dzien Dobry
Patrysiu- no wlasnie nie wiem czy testowac czy jeszcze poczekac, raz mi sie zdarzyl tzn przed ostatni cykl 43 dniowy, bo jakos tak co drugi mi sie mieszalo- 30 potem 39 potem 29 potem 43 az, wiec teraz powinien wypadac w miare normalny. Strasznie boje sie porazki:-(
Podziel się: