reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dobrych snów Dziewczyneczki!
Idę spać. Oczy mi się kleją. ;-)
Maggie trzymaj się jeszcze chociaż puki walizy nie spakujesz do szpitala bo później będzie Ci ciężko. :-D
Oj Justyś, Justyś! :-) Trzymaj się cieplutko!
Oleńko, Madziasku Dobranoc!

PS. Głosowałam na Kacperka. Jest uroczy!
Dobranoc Kasiu. Wpadaj częściej. :tak::tak::tak:
To walizy nie pakuje co by się nie zaczęło :-D:-D:-D

Buźka

Justyś - nie należałoby tylko się należy

tak mysle co u Patrysi miala sie odezwac...
Właśnie
no zrobilam sobie herbate i wcisnelam cytryny ile sie dalo,chyba mi wychodzi bieganie po psiaka na dwor w krotkim rekawie wiem glupia jestem i sama sobie winna morze jak sie wygrzeje w nocy to mnie ominie
No wiesz co,ale dostaniesz
Dobrych snów Dziewczyneczki!
Idę spać. Oczy mi się kleją. ;-)
Maggie trzymaj się jeszcze chociaż puki walizy nie spakujesz do szpitala bo później będzie Ci ciężko. :-D
Oj Justyś, Justyś! :-) Trzymaj się cieplutko!
Oleńko, Madziasku Dobranoc!

PS. Głosowałam na Kacperka. Jest uroczy!
Dziękuje
Dobranoc,miłych snów

reklama
Do góry