reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ło kurcze, rzeczywiście stronka z Kacperkiem nie działa :-(

maggie pewnie sklada wozek:)

maggie przyszłam sie cieszyć razem z Tobą:-D tylko dawaj foty zebym wiedziała z czego:-D

maggie jak tam wozek:)) ??
Hi hi racje miały - obczajałam wózeczek a potem na poczte skoczyłam. I miałam racje, przyszedł album dla Kluski (piękny jest), przybornik z gratisami (superowe) i coś jeszcze. Porobie foty i wstawie.

Hi hi racje miały - obczajałam wózeczek a potem na poczte skoczyłam. I miałam racje, przyszedł album dla Kluski (piękny jest), przybornik z gratisami (superowe) i coś jeszcze. Porobie foty i wstawie.[/QUOTE]

SUPER , ŻE WÓZECZEK PRZYSZEDŁ I ALBUM. :tak:
JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIESZ W NIM WOZIŁA SWOJĄ DZIDZIE I WKLEJAŁA ZDJĄTKA DO ALBUMU:laugh2:

jeszcze nie:wściekła/y:
zaczęło nam wyświetlać jakis błąd na piecu i wezwaliśmy serwisanta żeby do niego zajrzał i się okazało, że kominiarz nie dopilnował i nam założyli za krótki wyciąg kominowy a że mamy komin wspólny z teściami to nasz piec zasysał z ich przewodu kominowego(oni maja ogrzewanie centralne)sadze i teraz nasz piec jest cały w sadzach i szukamu kogos kto nam to wyczyści bo jak nie to będziemy musieli kupic nowy piec a ten mamy dopiero rok:wściekła/y:

PAULA WSPÓŁCZUJE....CI NIEKTÓRZY FACHOWCY TO TUMANY:no:ZAMIAST POSPRAWDZAĆ WSZYSTKO TO GOŚĆ WOGÓLE ZLAŁ SPRAWE A POTEM TY SIĘ MUSISZ MARTWIĆ EHHH:no:

Ło kurcze, rzeczywiście stronka z Kacperkiem nie działa :-(

Hi hi racje miały - obczajałam wózeczek a potem na poczte skoczyłam. I miałam racje, przyszedł album dla Kluski (piękny jest), przybornik z gratisami (superowe) i coś jeszcze. Porobie foty i wstawie.

Maggie- czesc i jak Ci idzie skladanie wózia ?

reklama
Czesc Wam pamiętacie mnie...postanowiłam pojśc na urlop ale dzis Was odwiedziłam :) My sie staramy w dalszym ciągu ale juz tak...jak najdzie ochota nic..."bo trzeba" zobaczymy czy @ znow przyjdzie czy może sie udało hehe

Gdy test wyjdzie negatywny to kupie testy owulacyjne-macie już jakieś doswiadczenie z nimi?? Ktore polecacie itp :)

Do góry