reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
:-D:-D:-D Cześć Olu - no złożony już. Wystarczyło kółka doczepić i rozłożyć rame - nawet blondynka ogarnia. :-D:-D:-D Tylko tak sobie sprawdzałam czy wszystko jest i czy klika tak jak trzeba.

To dawaj fotki pozniej nowej fury Kluseczki :tak:

Mnie sie zaczal Oxford podobac ale narazie Cosatto prowadzi- ale najwazniejsze byle by bylo kogo do niego wlozyc :-D

To dawaj fotki pozniej nowej fury Kluseczki :tak:

Mnie sie zaczal Oxford podobac ale narazie Cosatto prowadzi- ale najwazniejsze byle by bylo kogo do niego wlozyc :-D

Hi hi, dam dam, tylko takie lajtowe bo nie chce mi się wszystkiego teraz rozkładać - jutro się pobawię.

Będziesz miała kogo włożyć już niedługo. Ale w sprawie wózka zmienisz zdanie jest pare razy :tak::tak::tak:

Pocykałam pare fotek.

To zamówiłam: ST830777.jpg- przybornik a jako gratisy za opóźnienie dostałam: pościel do wózka: ST830778.jpg i kocyk: ST830779.jpg

To Kluseczka dostała od cioci Madzi: ST830780.jpg, ST830782.jpg i od Kacperka: ST830781.jpg

A to wózio: ST830783.jpg
Pościele Klusek ma takie: z misiem ST830784.jpgi z puchatkiem: ST830785.jpg

A ja dopiero w domu.Wcześniej byłam na komórce bo nie było mnie w domku
Maggie super pościel,wózeczek i w ogóle wszystko:tak::-)

Tak, i woóle to miałam 2 awizo na 2 rzeczy a dostałam 3.
Wszystko super, a niektóre to nawet pięknie pachnie :tak::-)
Ale dostaniesz klapa w tyłek za to wszystko. :eek::tak:
To może znowu masz jakiś gratis jak dostałaś 3 a miałaś 2 awizo:-D
To super,że Ci sie podoba jak pachnie i cicho mi tu. Prezencik dla Kluseczki jest od Kacperka,a reszte to przecież po Nim jest;-)

reklama
Do góry