reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WIDZE, ŻE DZISIAJ PUSTKI....JA ZA DWIE GODZINKI IDE NA IMPREZKE...NIE CHCE NAM SIE Z MEZEM, ALE KOLEGA ZAPROSIL NA URODZINY TO TRZEBA ISC:sorry: KOLEGA NIE JEST ZLY, ALE STRASZNY BAJKOPISARZ I JAK ZACZYNA OPOWIESCI JAKI TO ON NIE JEST I JAKI INTERES BEDZIE (ZNOWU) ROZKRECAL TO SIE FLAKI PRZEWRACAJA:rofl2:HEHE

reklama
Claudia zrób betke i będzie wiadomo
Paula to niezły ten twój mąż:-D
Kasiu zajrzyj jeszcze
;-)
Maggie kochana jak sie czujesz?? Jak po dentyście??Wszystko dobrze?? Odezwij sie

Hej,
Claudia zrób betke i będzie wiadomo
Paula to niezły ten twój mąż:-D
Kasiu zajrzyj jeszcze;-)
Maggie kochana jak sie czujesz?? Jak po dentyście??Wszystko dobrze?? Odezwij sie

Odzywam się. Byłam na 17 w szkole rodzenia jeszcze a pomiędze dentystą a szkołą nawet do domu nie dotarłam :tak:Madziu - pytałam się pielęgniarki czemu Twój Kacperek je dużo w nocy a mało w dzień. I ona powiedziała że on w nocy najada się poprostu na full bo wtedy jest bardziej kaloryczny pokarm. I za dnia nie ma miejsca. Troszke mu się pory dnia i nocy pomieszały. :tak:
A u dentysty fajnie - żadnych dziurek ani nic - zęby wogóle mi nie poleciały. Pani mi tylko wyczyściła i polakierowała żeby w czasie karmienia były chronione. :-)

Patrysiu może wytrzymasz do świąt,oby jak najdłużej.Ale mały chyba sie niecierpliwi pomału.
A co do wycieczki to chyba pojedziemy w poniedziałek bo to przecież Andrzejki i w weekend może być dużo tłumów,a my tego nie lubimy
Uuuuuuu ja też tłumów nie znosze. Dlatego nad morze w maju i we wrześniu - w sezonie absolutnie nie. ;-)
Hej dziewczynki
zrobiłam test
w sumie nie wyszedl, choc widzialam cien kreski, nie wiem czy to sie troszke liczy czy nie... Zrobie za 3 dni to juz powinno byc bardziej wiarygodne...

Cień cienia - no to rewelka. Zrób teścik np. w poniedziałek - powinien być już bardziej wyraźny ten cień :tak:

Hej,

Odzywam się. Byłam na 17 w szkole rodzenia jeszcze a pomiędze dentystą a szkołą nawet do domu nie dotarłam :tak:Madziu - pytałam się pielęgniarki czemu Twój Kacperek je dużo w nocy a mało w dzień. I ona powiedziała że on w nocy najada się poprostu na full bo wtedy jest bardziej kaloryczny pokarm. I za dnia nie ma miejsca. Troszke mu się pory dnia i nocy pomieszały. :tak:
A u dentysty fajnie - żadnych dziurek ani nic - zęby wogóle mi nie poleciały. Pani mi tylko wyczyściła i polakierowała żeby w czasie karmienia były chronione. :-)

Uuuuuuu ja też tłumów nie znosze. Dlatego nad morze w maju i we wrześniu - w sezonie absolutnie nie. ;-)

Cień cienia - no to rewelka. Zrób teścik np. w poniedziałek - powinien być już bardziej wyraźny ten cień :tak:
Dziękuje Maggie:-) Dzisiaj nawet w dzień fajnie je
Super,że z ząbkami ok,mi poleciały dość dużo dlatego w ciąży chodziłam do dentysty póki mogłam

reklama
Do góry