reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ja po cichutku gratuluje!!!!cień oznacza dobre wieści ale tak jak piszesz powtórz tak za 3 dni;-):-)

NAPRAWDE:laugh2: ALE TO NAPRAWDE TRZEBA SIE BYLO PRZYPATRZYC, ALE JAK ROBILAM POPRZEDNIE TETY TO NAWET CIENIA NIE BYLO, A MOJ MEZUS TEZ TO ZOBACZYL WIEC CHYBA NIE ZWARIOWALAM DO RESZTY.....ALE I TAK NIE WIERZE...TO BY BYLO ZBYT PIEKNE ZEBY BYLO PRAWDZIWE:sorry:

reklama
HEHE WYCIAGNELAM TEN TEST Z KOSZA, ZEBY JESZCZE RAZ SIE PRZYPATRZEC... NO COS TAM JEST....ALE TAKIE JASNIUTKE ZE SZOK, ALE CHYBA NIE POWINNO BYC NAWE CIENIA PRAWDA? EHHH JUZ SAMA NIE WIEM....MUSZE POCZEKAC:sorry:

HEHE WYCIAGNELAM TEN TEST Z KOSZA, ZEBY JESZCZE RAZ SIE PRZYPATRZEC... NO COS TAM JEST....ALE TAKIE JASNIUTKE ZE SZOK, ALE CHYBA NIE POWINNO BYC NAWE CIENIA PRAWDA? EHHH JUZ SAMA NIE WIEM....MUSZE POCZEKAC:sorry:
nie chce cie nakręcać ale skoro jest cień cienia krski to tylko jedno może oznaczać;-)nasza AGNIESIAK tez tak miała a teraz jest w 26 tc(o ile dobrze pamietam tc)co spokojnie poczekajcie i zróbcie jeszcze raz tak za jakiś czas test:tak:

hej
ja tylko meldunkowo bo mam mnóstwo pracy:eek: M sobie zaprosił kolegę na wieczór i cwaniak poszedł do pracy:eek: i mnie zostawił ze wszystkim:crazy:
Madziaas a mój wstał o 5.30 i juz potem nie spał :-D:-D:-D
Miłej soboty:-D Spadam w gary:-D

WLASNIE BYLA U MNIE KOLEZANKA.....ONA TEZ WIDZI TĄ KRESKĘ....MATKO!!!!!JUŻ ZEŚWIROWAŁAM I MIMO,ŻE POWTARZAM SOBIE, ŻE TO JEDNAK DALEJ NIC NIE WIADOMO TO I TAK ROZPIERA MNIE RADOŚĆ I ENERGIA....NO I SIEDZE I GAPIE NA TEN TEST....:-D:-D:-D WIEM ŚWIR ZE MNIE:laugh2:

WLASNIE BYLA U MNIE KOLEZANKA.....ONA TEZ WIDZI TĄ KRESKĘ....MATKO!!!!!JUŻ ZEŚWIROWAŁAM I MIMO,ŻE POWTARZAM SOBIE, ŻE TO JEDNAK DALEJ NIC NIE WIADOMO TO I TAK ROZPIERA MNIE RADOŚĆ I ENERGIA....NO I SIEDZE I GAPIE NA TEN TEST....:-D:-D:-D WIEM ŚWIR ZE MNIE:laugh2:
a moze betke zrób(badanie krwi)bo skoro test cos tam pokazał to betka tez powinna wyjść a tu odrazu powiem że masz 100% pewności czy jest ciąża i odrazu mówi jaki tc;-)

Jak pisałam jest to badanie krwi :tak:nie trzeba mieć skierowania idziesz poprostu do laboratorium(płatne jest ale tak 25-30 zł o ile sie nie myle)i gotowe tylko czekać na wyniki:tak:

NAJPIERW ZROBIE SOBIE JESZCZE RAZ TEST A JAK COS BEDZIE WIDAC TO PO PROSTU UMOWIE SIE DO GINA. INNA SPRAWA, ŻE JA PO PROSTU BOJE SIE IGIEŁ:sorry:WIEM TO GŁUPIE I ZDAJE SOBIE SPRAWE,K ŻE W CZASIE CIĄŻY TRZEBA CO CHWILE SIĘ KUĆ, ALE JEŻELI NIE MUSZE JESZCZE TO CHYBA POCZEKAM;-) ZOBACZYMY

reklama
Cześć dziewczynki. Ja już po szkole. Nawet było fajnie tylko dużo pisania. Dziś zaliczyłam jedno kolokwium, oddałam referat i pisałam egzamin z anatomii ale można było ściągać więc luzik. Na jutro tez muszę sie przygotowa,ć więc tylko się zamelduję.
Patrysia coś ten Twój Alanek spieszy się na świat.
Justyś dobrze że humorek dopisuje.
Maggie ja też bym radziła zrobić zakupki.
Madzia i Paulinka śliczne zdjęcia
Claudia ja też miałam tylko cień na teście i to w dzień miesiączku więc jest szansa.
Potem wpadnę pa

Do góry