reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

w sumie to ma jeszcze cztery tygodnie czasu:),no ale jak mu bedzie spieszno do mamusi to moze szybciej wyskoczyc tak pozytywnie Ci zazdroszcze,ze to juz nie dlugo:)

reklama
A Kacperki na zamknietym super!!!,a od Pauliny to naprawde jak dziewczynka:) ale moj M tez wygladal jak dziewczynka nawet mu tesciowa kucyki pare razy zrobila:p

w sumie to ma jeszcze cztery tygodnie czasu:),no ale jak mu bedzie spieszno do mamusi to moze szybciej wyskoczyc tak pozytywnie Ci zazdroszcze,ze to juz nie dlugo:)

Oj tak w okolicach połowy grudnia mógłby wyskoczyć ale nie wcześniej. :tak:

ja lece pranko wstawic i po jakies zakupki z M:)
Udanych zakupów. Ja się ogarniam i do dentysty - brrrrrrr

Cześć dziewczynki
No tak Maggie mały przed 6 sie obudził i chciało mu sie gadać:-D No to tak do 7,aż usnął ale o 8 znowu była pobudka:confused2:
A w ogóle jak sie obudził około północy to usnął po 1 :szok:
Justyś to fajnie,że humorek już lepszy.Wszystkiego najlepszego dla mamy:-)

WITAM WEEKENDOWO:-)
Synek coraz lepiej kaszel i katar mija dobrze mi w nocy śpi:-)heh i wiecie co przez to że ja smoczka obciełam to już go nie chce w nocy brał tylko po to aby potrzymac go ale teraz już nawet nie bierze do potrzymania co powiem że z tym obcinaniem jest super sprawa bo niezabierasz dziecku smoczka (co nie płacze nie histeryzuje)tylko sam się zniecheca bo co to za titi jak nie ma w nim smoczusia:rofl2:polecam ta metode no i przespi mi w nocy bez robienia siusiu w pampersa tylko ładniutko tak o 8.10 wstanie i idzemy na nocniczek:-)

No ale teraz moje samopoczucie:sorry:wczoraj na wieczór miałam znowu skurcze regularne co tak po 23 ustąpiły :sorry:wziełam no-spe i leżałam spokojnie:tak:no ale za to dzisiaj rano wstałam to krzyże taaaakie obolałe na dole brzuszka także i do tego szcypanie kolenie w pochwie(nie wiem jak opisac to czucie w pochwie):hmm:synek się rusza ale dzisiaj jakoś mniej no ale najwazniejsze że daje znaki:tak:coś czuje że mi tu na grudnia poród weźmie:hmm:zastanawiam się czy do świąt wytrzymam:eek:dobrze że do gina jade szybciej co powie mi na czym stoje:tak:chciałam w ten poniedziałek no ale nie da sie co czekam do tego 30 listopada:tak:
Wiecie co a ja przeglądam allegro bo podobają mi sie nosidełka,ale mój T mówi,że to niepotrzebne.Tylko że mój Kacper jest coraz cięższy i jak ide na dół nawet nastawić pranie i go zostawie na górze to są okrzyki wojenne.A tak to bym go wzięła do nosidełka i by patrzył co robie.Sama nie wiem.Co myślicie?
odradzam jest niezdrowe niepotrzebnie obciąża kręgosłup:sorry:jak juz to chusty ale nosidełkom mówimy nie:sorry:ps.super wycieczka was czeka:-)

MAGGIE pewnie macica się szykuje do porodu:tak:dentysta bleee:-p
KROCZEK brak słów co za ludzie:wściekła/y:
JUSTYŚ ale przeżycie:sorry:

WITAM WEEKENDOWO:-)
Synek coraz lepiej kaszel i katar mija dobrze mi w nocy śpi:-)heh i wiecie co przez to że ja smoczka obciełam to już go nie chce w nocy brał tylko po to aby potrzymac go ale teraz już nawet nie bierze do potrzymania co powiem że z tym obcinaniem jest super sprawa bo niezabierasz dziecku smoczka (co nie płacze nie histeryzuje)tylko sam się zniecheca bo co to za titi jak nie ma w nim smoczusia:rofl2:polecam ta metode no i przespi mi w nocy bez robienia siusiu w pampersa tylko ładniutko tak o 8.10 wstanie i idzemy na nocniczek:-)

No ale teraz moje samopoczucie:sorry:wczoraj na wieczór miałam znowu skurcze regularne co tak po 23 ustąpiły :sorry:wziełam no-spe i leżałam spokojnie:tak:no ale za to dzisiaj rano wstałam to krzyże taaaakie obolałe na dole brzuszka także i do tego szcypanie kolenie w pochwie(nie wiem jak opisac to czucie w pochwie):hmm:synek się rusza ale dzisiaj jakoś mniej no ale najwazniejsze że daje znaki:tak:coś czuje że mi tu na grudnia poród weźmie:hmm:zastanawiam się czy do świąt wytrzymam:eek:dobrze że do gina jade szybciej co powie mi na czym stoje:tak:chciałam w ten poniedziałek no ale nie da sie co czekam do tego 30 listopada:tak:

odradzam jest niezdrowe niepotrzebnie obciąża kręgosłup:sorry:jak juz to chusty ale nosidełkom mówimy nie:sorry:ps.super wycieczka was czeka:-)

MAGGIE pewnie macica się szykuje do porodu:tak:dentysta bleee:-p
KROCZEK brak słów co za ludzie:wściekła/y:
JUSTYŚ ale przeżycie:sorry:
Patrysiu może wytrzymasz do świąt,oby jak najdłużej.Ale mały chyba sie niecierpliwi pomału.
A co do wycieczki to chyba pojedziemy w poniedziałek bo to przecież Andrzejki i w weekend może być dużo tłumów,a my tego nie lubimy

Hej dziewczynki
zrobiłam test
w sumie nie wyszedl, choc widzialam cien kreski, nie wiem czy to sie troszke liczy czy nie... Zrobie za 3 dni to juz powinno byc bardziej wiarygodne...

reklama
Do góry