reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wiecie lekarz mnie ochrzanił za to że już współżyłam z M po zabiegu no więc myślałam, że mu chodzi o gojenie a jemu chodziło o to, że uważa, że prezerwatywy nie dają pełnego zabezpieczenia i, że powinnam poczekać do brania tabletek. No maskara jakaś wcale nie mam zamiaru tyle czekać bo okres mogę mieć pewnie za ok. 2 tyg. Do tej pory między zabiegami zabezpieczaliśmy się gumką i jakoś nic się nie wydarzyło wtedy gdy nie było trzeba.

reklama
Wiecie lekarz mnie ochrzanił za to że już współżyłam z M po zabiegu no więc myślałam, że mu chodzi o gojenie a jemu chodziło o to, że uważa, że prezerwatywy nie dają pełnego zabezpieczenia i, że powinnam poczekać do brania tabletek. No maskara jakaś wcale nie mam zamiaru tyle czekać bo okres mogę mieć pewnie za ok. 2 tyg. Do tej pory między zabiegami zabezpieczaliśmy się gumką i jakoś nic się nie wydarzyło wtedy gdy nie było trzeba.
Wiesz co niech nieprzesadza,gumka daje zabezpieczenie no wiadomo że to nie tabletka no ale po coś one są

Wiesz ja mam wrażenie, że on wkłada wszystkie kobiety do jednego wora czyli takich które mają fiu bździu w głowie i używają gumki w połowie kiedy im się przypomni. Wiesz jakoś tak ciągle mam awersję do tej jego metody brania tabletek, żeby mógł spokojnie porobić mi badania. Zastanawiam się ciągle czy je brać.

Wiesz co niech nieprzesadza,gumka daje zabezpieczenie no wiadomo że to nie tabletka no ale po coś one są
:-D:-D:-D Sorki że się śmieję ale troszke ten lekarz ma racje. Głupio to zabrzmi ale My kiedyś gumką się zabezpieczyliśmy i ona mi w efekcie została w środku. A najgorsze że jest znaleźć nie mogłam i myślałam że to żart. Ale się odnalazła :-D:-D:-D

Wiesz ja mam wrażenie, że on wkłada wszystkie kobiety do jednego wora czyli takich które mają fiu bździu w głowie i używają gumki w połowie kiedy im się przypomni. Wiesz jakoś tak ciągle mam awersję do tej jego metody brania tabletek, żeby mógł spokojnie porobić mi badania. Zastanawiam się ciągle czy je brać.
Kasiu a zlecił Ci badania przed braniem tabletek?? A to jest ten co wtedy odwołałaś wizyte??

:-D:-D:-D Sorki że się śmieję ale troszke ten lekarz ma racje. Głupio to zabrzmi ale My kiedyś gumką się zabezpieczyliśmy i ona mi w efekcie została w środku. A najgorsze że jest znaleźć nie mogłam i myślałam że to żart. Ale się odnalazła :-D:-D:-D
:-D:-D Maggie udana jesteś,nam nigdy nie została w środku :-D

reklama
Maggie ja w zasadzie go rozumiem ale ja jestem żywym dowodem że można się zabezpieczac w ten sposób nawet rok. A badań nie zlecał mi żadnych bo większość badań mam już zrobionych (jeśli chodzi o takie rutynowe przed braniem tabletek) a jakie badania mi chce robić to dowiem się na następnej wizycie. A chodzę do tego ordynatora z Bełchatowa. Chcę dać mu szanse. Zobaczymy co on wymyśli.

Do góry