reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Właśnie Maggie a jak to jest po plastrach?Nie bałaś sie,że sie odklei?
Dla mnie plastry były super. Nosisz 3 tygodnie? czy 4? (zmiana po każdym tygodniu na nowy) i 1 tydzień odpoczywasz. Nie ma szans żeby się odkleiły. Ja na podbrzuszu przyklejałam. No i nie musiałam pamiętać codziennie. I normalnie w tych plastrach codzienna kąpiel, basen - nic ich nie ruszało :tak:

No i okres jak w zegarku miałam i do tego bezbolesny praktycznie

reklama
Dla mnie plastry były super. Nosisz 3 tygodnie? czy 4? (zmiana po każdym tygodniu na nowy) i 1 tydzień odpoczywasz. Nie ma szans żeby się odkleiły. Ja na podbrzuszu przyklejałam. No i nie musiałam pamiętać codziennie. I normalnie w tych plastrach codzienna kąpiel, basen - nic ich nie ruszało :tak:
No coś Ty,to jakie to były plastry??

Chyba tylko jedne są na rynku - Evra bodajże ale nie pamiętam. Jakieś takie pastelowe opakowanie chyba biało niebieskie czy zielone :eek:

Dziewczyny była pełna konsultacja z mamą i doszłyśmy do wniosku, że powinnam dać "szansę" temu lekarzowi bo po dwóch miesiącach brania tych pigułek mi nic nie będzie a w razie czego zawsze mogę przestać je brać. A druga sprawa to dostała podobno namiary na nijakiego dr Malinowskiego z Łodzi, który podobno cuda działa. Powiem Wam, że weszłam na znany lakarz i nie ma na jego temat ani jednej negatywnej opinii. Stąd moje pytanie do Kasiulki która o ile pamietam jest bezpośrednio z Łodzi czy wie cos na jego temat. Kochana jak cos to odezwij się.

Oki,dziękuje:-) Ja na razie i tak ich nie moge bo karmie,ale już musze myśleć co będe brała potem
A coś będziesz brała, ja myślałam że siostrzyczke Kacperkowi zmajstrujecie :-D
Dziewczyny była pełna konsultacja z mamą i doszłyśmy do wniosku, że powinnam dać "szansę" temu lekarzowi bo po dwóch miesiącach brania tych pigułek mi nic nie będzie a w razie czego zawsze mogę przestać je brać. A druga sprawa to dostała podobno namiary na nijakiego dr Malinowskiego z Łodzi, który podobno cuda działa. Powiem Wam, że weszłam na znany lakarz i nie ma na jego temat ani jednej negatywnej opinii. Stąd moje pytanie do Kasiulki która o ile pamietam jest bezpośrednio z Łodzi czy wie cos na jego temat. Kochana jak cos to odezwij się.
Kasiu napisz do niej prywatną wiadomość bo posta może przeoczyć :tak:

reklama
Do góry