reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
dziękuje:-)no takie sesje na pamiatke:tak:moja koleżanka lubi sie bawić aparatem może też masz kogos takiego;-)
Właśnie fajna pamiątka:-) A aparat miała jakiś profesjonalny czy taki normalny,ja mam taki normalny.Mój brat ma taki wypasiony,ale nie wiem czy mi by pożyczył czy sie nie będzie bał,że popsuje:-D

I znowu jestem,

Źle się czułam, pospałam godzinke i już jest troche lepiej.

Madziu - teraz już możesz na mnie zwalić jak nie schudniesz. Specjalnie dla Ciebie zrobiłam wątek kulinarny na zamkniętym i pare przepisów wrzuciłam :-D;-)

Właśnie fajna pamiątka:-) A aparat miała jakiś profesjonalny czy taki normalny,ja mam taki normalny.Mój brat ma taki wypasiony,ale nie wiem czy mi by pożyczył czy sie nie będzie bał,że popsuje:-D
ma lustrzanke Sony:tak:wiesz to jest jej hobby z którym chce wkroczyć w przyszłość tzn.mysli aby zawodowo sie tym zająć :tak:już robiła zdjęcia na weselach tzn.taką sesje ślubna itp.kocha to robic:tak:

I znowu jestem,

Źle się czułam, pospałam godzinke i już jest troche lepiej.

Madziu - teraz już możesz na mnie zwalić jak nie schudniesz. Specjalnie dla Ciebie zrobiłam wątek kulinarny na zamkniętym i pare przepisów wrzuciłam :-D;-)
:-D:-D O tyy:-p
To ja zaraz tam zobacze
Dobrze,że pospałaś

reklama
Madziu a co z tymi tabletkami bo mi dziewczyny pisały, że są dobre?
Kasiu pytałaś czy któraś wie coś o nich,ja ich nigdy nie brałam i nie mam koleżanek które je brały.Ale szwagierka wiedząc że chce zacząć jakieś brać dała mi taki reportaż.Chociaż to co sie zdarzyło nie było u nas. Nie wiedziałam czy Ci o tym mówić,ale jeśli chcesz to dam Ci linka i możesz poczytać

Do góry