reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
To jest jeden co dała mi szwagierka,ale ja znalazłam też inne. Ja wiem,że każdy organizm jest inny no i w ogóle wszystko pewnie szkodzi,ale chciałam żebyś zobaczyła to.Mam nadzieje,że ani ty ani żadna z dziewczyn nie będziecie miały pretensji bo może nawet któraś z Was je brała.No dobra,ale sie nagadałam:zawstydzona/y:
Zabójcza antykoncepcja- Onet.pl - Wiadomości -29.10.2009
coś mi sie nie chce ta stronka otworzyć:sorry:ale ja ogólnie nie jestem za tabletkami antykoncepcyjnymi nie brałam i nigdy nie bede brac:sorry:wole prezerwatywe i uważność niż tabletki:sorry:mam troszke zdanie na temat tabletek ale nie chce mówić bo każdy ma swoje i tego sie trzymamy;-)

Kurcze Dziewczyny z tymi tabsami to jest tak że cholera wie. Ja na przykład jak zaczęłam brać to się kiepsko czułam i miałam straszne bóle głowy. Tak więc zamiast się męczyć - sru do gina. Dostałam inne i było to samo. No i wyszło że mój organizm źle reaguje. Skończyło się na plastrach i po nich było suuuuuuuper. Tylko cena powalająca.

coś mi sie nie chce ta stronka otworzyć:sorry:ale ja ogólnie nie jestem za tabletkami antykoncepcyjnymi nie brałam i nigdy nie bede brac:sorry:wole prezerwatywe i uważność niż tabletki:sorry:mam troszke zdanie na temat tabletek ale nie chce mówić bo każdy ma swoje i tego sie trzymamy;-)
Ja kiedyś brałam tabletki,ale średnio sie po nich czułam i powiem szczerze,że miałam mniejszą ochotę.....
Teraz sie zastanawiam,myślałam nad spiralką ale jest droga ta co mi gin polecał,ale bardzo dobra.Jak na razie to nie wiem co z tym robić:confused2:

Kurcze Dziewczyny z tymi tabsami to jest tak że cholera wie. Ja na przykład jak zaczęłam brać to się kiepsko czułam i miałam straszne bóle głowy. Tak więc zamiast się męczyć - sru do gina. Dostałam inne i było to samo. No i wyszło że mój organizm źle reaguje. Skończyło się na plastrach i po nich było suuuuuuuper. Tylko cena powalająca.
Właśnie Maggie a jak to jest po plastrach?Nie bałaś sie,że sie odklei?

No powiem Ci Madziu, że nie jest fajny ten artykuł. Ale co ja mam teraz zrobić? Kurcze mi też się ten pomysł z pigułkami nie podoba bo kilka lat temu przestałam brać tabletki po to żeby sie organizm oczyścił no i dlatego, że miałam początki depresji. Z drugiej strony nie chce tak zmieniać lekarzy jak rękawiczek bo nikt mi wtedy nie pomoże. No kurcze.

No powiem Ci Madziu, że nie jest fajny ten artykuł. Ale co ja mam teraz zrobić? Kurcze mi też się ten pomysł z pigułkami nie podoba bo kilka lat temu przestałam brać tabletki po to żeby sie organizm oczyścił no i dlatego, że miałam początki depresji. Z drugiej strony nie chce tak zmieniać lekarzy jak rękawiczek bo nikt mi wtedy nie pomoże. No kurcze.
Nie wiem co Ci powiedzieć:-( Kurcze,a nie może Ci zaproponować czegoś innego??

Ja kiedyś brałam tabletki,ale średnio sie po nich czułam i powiem szczerze,że miałam mniejszą ochotę.....
Teraz sie zastanawiam,myślałam nad spiralką ale jest droga ta co mi gin polecał,ale bardzo dobra.Jak na razie to nie wiem co z tym robić:confused2:

Hi hi hi a ja spirali takiej normalnej i tak nie moge. Jak byłam u gina jeszcze przed ciąża to gadaliśmy o antykoncepcji i On powiedział że ponieważ mam tą dwurożną macice to może być tak spirala będzie jakby chroniła jedną część a drugiej nie i mimo zabezpieczenia zaciąże :-D

reklama
Hi hi hi a ja spirali takiej normalnej i tak nie moge. Jak byłam u gina jeszcze przed ciąża to gadaliśmy o antykoncepcji i On powiedział że ponieważ mam tą dwurożną macice to może być tak spirala będzie jakby chroniła jedną część a drugiej nie i mimo zabezpieczenia zaciąże :-D
:-D:-D

Do góry