reklama
O
onka
Gość
WIECE CO MOJE DZIEWCZYNY, OSTATNIO SIĘ TROCHĘ ROZCHULAŁAM ZE SŁODYCZAMI I WOGÓLE... A OD MIESIACA SIEDZE W DOMKU I PISZE TZN STARAM SIĘ PISAĆ SWOJĄ PRACE. MAM Z TEGO POWODU PRAKTYCZNIE ZERO RUCHU, A SZYKUJE SIĘ NA DZIDZIE, W SUIE KTO WIE MOŻE JUŻ POWOLI SIĘ ONA TAM ZAGNIEŻDZA, HMMM.
ALE PRZEJDE DO SEDNA CZY TROCHE KONDYCJI TJ NA ROWERKU STACJONARNYM I DROBNA DIETKA (BEZ SŁODYCZY OCZYWIŚCIE) BY NIE BYŁA ZBYT SZKODLIWA DLA FASOLINKI???
WIECIE PYTAM BO SIĘ KURCZE BOJE, NAWET WYCZYTAŁAM, ŻE DO SOLARIUM NIE MOŻNA CHODZIĆ I MAM JESZCZE KARNET NA 37 MIN DOKŁADNIE I NIE PÓJDE BO SIĘ BOJE I MYŚL "A CO JEŻELI TAM JUŻ JEST MALUSIŃKA FASOLKA"
CO WY SĄDZICIE NA TEN TMAT O TÓRYM WYŻEJ NAPISAŁAM???
maggie_f nie nie potrzebna jest odsiecz, hehe ale dzięki za zapytanko :-) W sumie nie załatwiałam swoich spraw tylko rodzice poprosili mnie o zabranie paru papierów z tamtąd dlatego poszłam, a z urzedu skarbowego naszczeście szybko wyszłam teraz muszę do dkięgowej się udać niech mi i mężowi pity powypełnia bo ja sama nie mam do tego głowy :-)
Beti1975 kobieto wkońcu Cie widać u nas!!!!!! Super że jesteś! Moja praca pozytywnie wczoraj i dziś dozbierałam od każdego znajomego po troszku literatury nowej i zaczynam pisać coś więcej Ale widze ze wizyta u gina nie skończyła się pozytywnie i będziecie się leczyć, ale mimo to mam nadzieje że się nie dołujesz kochana!!!??? A jeśli możemy wiedzieć to co się dzieje???
Ja zawsze uważam że pownno się być dobrej myśli.
A u nas jeste bardzo dużo nowych staraczek i aktualnych więc dlatego ciężko jest się znaleźć, ja od wczoraj wieczora dziś po południu weszłam na BB na staraczki nasze i już było sporo czytanka więc musisz bywać częściej :-) Buziaczki!
adusia27 skarbie, nasza już zafasolkowana Katerinka napisała co łykała i pija przed zafasolkowaniem i co zostawia (zółka witamini) do tej pory i jak się kkarze że w tym miesiącu mi się nie udało zafasolkować to zdam się na jej przepis :-)
ALE PRZEJDE DO SEDNA CZY TROCHE KONDYCJI TJ NA ROWERKU STACJONARNYM I DROBNA DIETKA (BEZ SŁODYCZY OCZYWIŚCIE) BY NIE BYŁA ZBYT SZKODLIWA DLA FASOLINKI???
WIECIE PYTAM BO SIĘ KURCZE BOJE, NAWET WYCZYTAŁAM, ŻE DO SOLARIUM NIE MOŻNA CHODZIĆ I MAM JESZCZE KARNET NA 37 MIN DOKŁADNIE I NIE PÓJDE BO SIĘ BOJE I MYŚL "A CO JEŻELI TAM JUŻ JEST MALUSIŃKA FASOLKA"
CO WY SĄDZICIE NA TEN TMAT O TÓRYM WYŻEJ NAPISAŁAM???
maggie_f nie nie potrzebna jest odsiecz, hehe ale dzięki za zapytanko :-) W sumie nie załatwiałam swoich spraw tylko rodzice poprosili mnie o zabranie paru papierów z tamtąd dlatego poszłam, a z urzedu skarbowego naszczeście szybko wyszłam teraz muszę do dkięgowej się udać niech mi i mężowi pity powypełnia bo ja sama nie mam do tego głowy :-)
Beti1975 kobieto wkońcu Cie widać u nas!!!!!! Super że jesteś! Moja praca pozytywnie wczoraj i dziś dozbierałam od każdego znajomego po troszku literatury nowej i zaczynam pisać coś więcej Ale widze ze wizyta u gina nie skończyła się pozytywnie i będziecie się leczyć, ale mimo to mam nadzieje że się nie dołujesz kochana!!!??? A jeśli możemy wiedzieć to co się dzieje???
Ja zawsze uważam że pownno się być dobrej myśli.
A u nas jeste bardzo dużo nowych staraczek i aktualnych więc dlatego ciężko jest się znaleźć, ja od wczoraj wieczora dziś po południu weszłam na BB na staraczki nasze i już było sporo czytanka więc musisz bywać częściej :-) Buziaczki!
adusia27 skarbie, nasza już zafasolkowana Katerinka napisała co łykała i pija przed zafasolkowaniem i co zostawia (zółka witamini) do tej pory i jak się kkarze że w tym miesiącu mi się nie udało zafasolkować to zdam się na jej przepis :-)
maggie_f
Fanka BB :)
Beti - przykro mi z powodu wyników, ważne jednak że da się je poprawić. Nawet nie wiesz jak bardzo jestem z Tobą. Może nie znam Cie osobiście ale mam odczucie że jesteś mega pozytywną osobą i Twoja przyszła fasolka będzie przeszczęśliwym dzieciątkiem z taką super mamusią. Pisałam jakiś czas temu że przeglądałam Twój album i Twoje córy wyglądają jak Twoje siostry - naprawde super. Trzymaj się Kochana i pamiętaj że jak się wierzy w cuda to te cuda zaczynają się wydarzać.
O
onka
Gość
Beti1975 będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maggie_f do do naszej Beti1975 zgadzam się z Tobą w 100% ta kobieta aż na odległość budzi sympatie POZDRAWIAM CIE BETI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maggie_f do do naszej Beti1975 zgadzam się z Tobą w 100% ta kobieta aż na odległość budzi sympatie POZDRAWIAM CIE BETI
Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggie_f
Fanka BB :)
wow, ninonka - rowerek, dietka - cóż, ja się nie znam więc nie będę się wymądrzać. Sama się zastanawiam, czy np. stanie przez pare godzin dziennie może szkodzić. W pracy mam zajęcia w blokach po 2 h i cały czas muszę stać i tak się zastanawiam czy to zdrowo dla przyszłej fasolki?
Może któraś z dziewczyn będzie wiedziała i nam podpowie.
Ja zmykam do łóżeczka bo kolejny dzień brzuch mnie boli. Przynajmniej głowa przestała więc sukces.
Dobranoc Wszystkim i do przeczytania jutro. Kolorowych Snów :-):-):-)
Może któraś z dziewczyn będzie wiedziała i nam podpowie.
Ja zmykam do łóżeczka bo kolejny dzień brzuch mnie boli. Przynajmniej głowa przestała więc sukces.
Dobranoc Wszystkim i do przeczytania jutro. Kolorowych Snów :-):-):-)
Ninonka mam prolaktynę ponad normę i to dużo ponad, za bardzo się denerwuję a to podwyższa, fakt nerwów ostanio duzo miałam, ale zreperują mnie i będzie dobrze:-):-)
fakt coraz więcej nas tutaj:-)super wątek się rozwija:-)
Maggie dziękuję kochana , fakt laski mi rosną:-)a ja, jakoś się konserwuje:-):-):-)wstawiłam parę dni temu z nową fryzurką:-)
jesteście kochane słonka Wy moje:-)dziękuję naprawdę za te słowa:-)tak cieplusio mi się na serduszku zrobiło:-) <buziaki>:-)
fakt coraz więcej nas tutaj:-)super wątek się rozwija:-)
Maggie dziękuję kochana , fakt laski mi rosną:-)a ja, jakoś się konserwuje:-):-):-)wstawiłam parę dni temu z nową fryzurką:-)
jesteście kochane słonka Wy moje:-)dziękuję naprawdę za te słowa:-)tak cieplusio mi się na serduszku zrobiło:-) <buziaki>:-)
Elfa 75 bardzo .......bardzo mocno trzymam kciuki zeby to byla fosolcia:-) a twoje "objawy" na to wskazuja moze b.wczesna ale fasolinkaBe @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @
moze zaczne od magicznego hasła
Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @
Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @
Sajonara, Katerinka
Dziewczyny, moje gratulacje, wyobrazam sobie jak bardzo jestescie szczesliwe !
Złapałam troche fluidków oby podziałały
Madziaas
Czy cos nie doczytalam, ale mysle ze i Tobie mozna pogratulować
Kinga, niunia, gosiula
Trzymam za was kciuki oby @nie nadeszła a test wyszedł pozytywny
Shingle
Też czytałam ze test owulacyjny w dniu oczekiwanej @ moze wykryc ciąże, , pare miesiecy temu zrobilam test owulacyjny w tym terminie, bo nie mialam przy sobuiie ciązowego i wyszedl mi pozytywny tak sie nakręciłam, poleciałam po test ciązowy i ten jednak wyszedł egatywny, jeszcze tego samego dnia dostałam okres
Jednak moj test owul mial dwie kreski tego samego odcienia, nie tak jak u Ciebie testowa ciemniejsza, tak wiec moze w Twoim przypadku wskazuje ciąże, trzymam kciuki
Katerinka
Zdradz co to za leki na poprawienie meskiego nasienia
Dziewczyny, ja mam dzis 1 dzien opóznienia @, z testem narazie sie wstrzymuje, nie chce sie rozczarowac
Boli mnie podburze od 2 dni , tak jak bym miala okres i kłuje w lewym jajnki, mam tez dziwne upławy , mozliwe ze lekko zabarwiane krwią, temperatura 37,2
Mam nadzieje , ze to nie ciąza pozamaciczna
Mam maleńska nadzieje na fasolinke, trzymajcie kciuki
reklama
Podziel się: