reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

hej słoneczka:-)
Smartka kochana fajnie, że jesteś:-)
Maggie no właśnie wyniki mam złe, za dużo prolaktyny, mam wizytę u endokrynologa, będę brała bromergon i dufhaston, ale najpierw 12 na monitoring...liczę na cud:-)

reklama
WIECE CO MOJE DZIEWCZYNY, OSTATNIO SIĘ TROCHĘ ROZCHULAŁAM ZE SŁODYCZAMI I WOGÓLE... A OD MIESIACA SIEDZE W DOMKU I PISZE TZN STARAM SIĘ PISAĆ SWOJĄ PRACE. MAM Z TEGO POWODU PRAKTYCZNIE ZERO RUCHU, A SZYKUJE SIĘ NA DZIDZIE, W SUIE KTO WIE MOŻE JUŻ POWOLI SIĘ ONA TAM ZAGNIEŻDZA, HMMM.
ALE PRZEJDE DO SEDNA CZY TROCHE KONDYCJI TJ NA ROWERKU STACJONARNYM I DROBNA DIETKA (BEZ SŁODYCZY OCZYWIŚCIE) BY NIE BYŁA ZBYT SZKODLIWA DLA FASOLINKI???
WIECIE PYTAM BO SIĘ KURCZE BOJE, NAWET WYCZYTAŁAM, ŻE DO SOLARIUM NIE MOŻNA CHODZIĆ I MAM JESZCZE KARNET NA 37 MIN DOKŁADNIE I NIE PÓJDE BO SIĘ BOJE I MYŚL "A CO JEŻELI TAM JUŻ JEST MALUSIŃKA FASOLKA"
CO WY SĄDZICIE NA TEN TMAT O TÓRYM WYŻEJ NAPISAŁAM???:confused::confused::confused::confused::confused:

maggie_f nie nie potrzebna jest odsiecz, hehe ale dzięki za zapytanko :-) W sumie nie załatwiałam swoich spraw tylko rodzice poprosili mnie o zabranie paru papierów z tamtąd dlatego poszłam, a z urzedu skarbowego naszczeście szybko wyszłam teraz muszę do dkięgowej się udać niech mi i mężowi pity powypełnia bo ja sama nie mam do tego głowy :-)

Beti1975
kobieto wkońcu Cie widać u nas!!!!!! Super że jesteś! Moja praca pozytywnie wczoraj i dziś dozbierałam od każdego znajomego po troszku literatury nowej i zaczynam pisać coś więcej :) Ale widze ze wizyta u gina nie skończyła się pozytywnie i będziecie się leczyć, ale mimo to mam nadzieje że się nie dołujesz kochana!!!??? A jeśli możemy wiedzieć to co się dzieje???
Ja zawsze uważam że pownno się być dobrej myśli.
A u nas jeste bardzo dużo nowych staraczek i aktualnych więc dlatego ciężko jest się znaleźć, ja od wczoraj wieczora dziś po południu weszłam na BB na staraczki nasze i już było sporo czytanka więc musisz bywać częściej :-) Buziaczki!

adusia27 skarbie, nasza już zafasolkowana Katerinka napisała co łykała i pija przed zafasolkowaniem i co zostawia (zółka witamini) do tej pory i jak się kkarze że w tym miesiącu mi się nie udało zafasolkować to zdam się na jej przepis :-)

Beti - przykro mi z powodu wyników, ważne jednak że da się je poprawić. Nawet nie wiesz jak bardzo jestem z Tobą. Może nie znam Cie osobiście ale mam odczucie że jesteś mega pozytywną osobą i Twoja przyszła fasolka będzie przeszczęśliwym dzieciątkiem z taką super mamusią. Pisałam jakiś czas temu że przeglądałam Twój album i Twoje córy wyglądają jak Twoje siostry - naprawde super. Trzymaj się Kochana i pamiętaj że jak się wierzy w cuda to te cuda zaczynają się wydarzać. :tak:

Beti1975 będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

maggie_f
do do naszej Beti1975 zgadzam się z Tobą w 100% ta kobieta aż na odległość budzi sympatie POZDRAWIAM CIE BETI

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wow, ninonka - rowerek, dietka - cóż, ja się nie znam więc nie będę się wymądrzać. Sama się zastanawiam, czy np. stanie przez pare godzin dziennie może szkodzić. W pracy mam zajęcia w blokach po 2 h i cały czas muszę stać i tak się zastanawiam czy to zdrowo dla przyszłej fasolki?

Może któraś z dziewczyn będzie wiedziała i nam podpowie.

Ja zmykam do łóżeczka bo kolejny dzień brzuch mnie boli. Przynajmniej głowa przestała więc sukces.

Dobranoc Wszystkim i do przeczytania jutro. Kolorowych Snów :-):-):-)

Ninonka mam prolaktynę ponad normę i to dużo ponad, za bardzo się denerwuję a to podwyższa, fakt nerwów ostanio duzo miałam, ale zreperują mnie i będzie dobrze:-):-)
fakt coraz więcej nas tutaj:-)super wątek się rozwija:-)
Maggie dziękuję kochana , fakt laski mi rosną:-)a ja, jakoś się konserwuje:-):-):-)wstawiłam parę dni temu z nową fryzurką:-)
jesteście kochane słonka Wy moje:-)dziękuję naprawdę za te słowa:-)tak cieplusio mi się na serduszku zrobiło:-) <buziaki>:-)

Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @

moze zaczne od magicznego hasła ;)

Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @

Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @

Sajonara, Katerinka

Dziewczyny, moje gratulacje, wyobrazam sobie jak bardzo jestescie szczesliwe !

Złapałam troche fluidków oby podziałały :)

Madziaas

Czy cos nie doczytalam, ale mysle ze i Tobie mozna pogratulować

Kinga, niunia, gosiula

Trzymam za was kciuki oby @nie nadeszła a test wyszedł pozytywny :)

Shingle

Też czytałam ze test owulacyjny w dniu oczekiwanej @ moze wykryc ciąże, , pare miesiecy temu zrobilam test owulacyjny w tym terminie, bo nie mialam przy sobuiie ciązowego i wyszedl mi pozytywny tak sie nakręciłam, poleciałam po test ciązowy i ten jednak wyszedł egatywny, jeszcze tego samego dnia dostałam okres :(

Jednak moj test owul mial dwie kreski tego samego odcienia, nie tak jak u Ciebie testowa ciemniejsza, tak wiec moze w Twoim przypadku wskazuje ciąże, trzymam kciuki ;)

Katerinka

Zdradz co to za leki na poprawienie meskiego nasienia

Dziewczyny, ja mam dzis 1 dzien opóznienia @, z testem narazie sie wstrzymuje, nie chce sie rozczarowac

Boli mnie podburze od 2 dni , tak jak bym miala okres i kłuje w lewym jajnki, mam tez dziwne upławy , mozliwe ze lekko zabarwiane krwią, temperatura 37,2

Mam nadzieje , ze to nie ciąza pozamaciczna :(

Mam maleńska nadzieje na fasolinke, trzymajcie kciuki
Elfa 75 bardzo .......bardzo mocno trzymam kciuki zeby to byla fosolcia:-) a twoje "objawy" na to wskazuja :tak: moze b.wczesna ale fasolinka

Beti obyś miała racje ;)

Dziewczy jestescie cudowne

Nie dziekuje bo nie chce zapeszac ;)

Trzymam kciuki za nas wszystkie..

Teraz uciekam do łożeczka, dobranoc

reklama
Wiecie dziewczyny: mam wiele objawów i żaden.
Mam z tym problem ponieważ mam zespół jelita drażliwego - czyli nie wszystko mi służy zarówno w jedzeniu jak i.... w życiu:crazy:
Aż odechciewa mi się starać:-(

Do góry