reklama
K
Kinga85
Gość
katya25 ciesze się że ci lepiej!! :-)
A ja niedługo jadę do mamy do szpitala... biedna chora jest:-(
A ja niedługo jadę do mamy do szpitala... biedna chora jest:-(
maggie_f
Fanka BB :)
Kinga85 - z mamą będzie dobrze. Nie smuć się, spróbuj się uśmiechać jak będziesz u niej żeby przekazać jej dobrą, pozytywną energię. :-)
Poza tym musi szybko wyzdrowieć bo pewnie Filipek chce się pobawić z babcią no i nie tylko on bo już za niedługo na głowie będzie kolejny wnuczek bądź wnuczka.
Poza tym musi szybko wyzdrowieć bo pewnie Filipek chce się pobawić z babcią no i nie tylko on bo już za niedługo na głowie będzie kolejny wnuczek bądź wnuczka.
Ostatnia edycja:
Madziaas
Już jesteś:)
Czesc dziewczynki.Jutro ide do gina,al sie boje Mam nadzieje,że mi powie dobrą wiadomość bo już zaczynam powątpiewać w to wszystko.Ale okres miałam ostatni pod koniec października i testy wyszły pozytywnie..... ale dzisiaj mam jakiś taki dzień.Czym więcej myśle o jutrze tym bardziej sie boje
Maggie-f dzieki wielkie juz mi lepiej:-)
Kinga85 mam nadzieje ze twoja mamcia poczuje sie lepiej po twojej wizycie , jak bedzie widziala u ciebie usmiech to sama sie lepiej poczuje
Madziaas ja tez mialy ciulowy dzien ale dziewczyny sie mna zaopiekowaly
sa kochane zreszta sama wiesz, a ty kochana najlepiej zajmij sie czyms zeby mysli poszly innym torem ...oby do jutra a jutro na pewno dostaniesz same dobre wiesci:-):-)
Kinga85 mam nadzieje ze twoja mamcia poczuje sie lepiej po twojej wizycie , jak bedzie widziala u ciebie usmiech to sama sie lepiej poczuje
Madziaas ja tez mialy ciulowy dzien ale dziewczyny sie mna zaopiekowaly
sa kochane zreszta sama wiesz, a ty kochana najlepiej zajmij sie czyms zeby mysli poszly innym torem ...oby do jutra a jutro na pewno dostaniesz same dobre wiesci:-):-)
kinga nadal trzymie mocniasto paluchy za Ciebie jakoś tak mi najblizsza jesteś moze dlatego że z jednego rocznika jesteśmy ;-) ale oczywiście Wam wszystkim dopinguję jak tylko mogę nie piszę za często bo przy dwójce urwisków nie mam kiedy dosiąść do komputera. Teraz akurat obydwa podsypiają więc wpadłam. U mnie dziś mija 40 dnień cyklu i jak taka bałwaniasta czekam co przyniesie dany dzień. Tak naprawdę to nawet nie wiem czy to rozregulowany cykl czy coś wiecej...nie mam nawet kiedy kupić testu a m wole nie mówić narazie bo w razie czego niespodzianke mu zrobie bo w końcu jeszcze nie działaliśmy świadomie...nie wiem sama już co mam myśleć...
reklama
gosiula23rex
Fanka BB :)
Przepraszam, że nie odpisałam na pytanko, ale w sumie nie wiem co napisać jestem ostatnio taka zakręcona. Głupio mi! To przez święta tyle wolnego Ciągle w trasie weekendowej Nie nie kupiliśmy testu bo stchórzyłam! Już tak było raz i nic poczekam jeszcze troszeńke
Podziel się: