reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kinga85 - z mamą będzie dobrze. Nie smuć się, spróbuj się uśmiechać jak będziesz u niej żeby przekazać jej dobrą, pozytywną energię. :tak::-)

Poza tym musi szybko wyzdrowieć bo pewnie Filipek chce się pobawić z babcią no i nie tylko on bo już za niedługo na głowie będzie kolejny wnuczek bądź wnuczka.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki.Jutro ide do gina,al sie boje :( Mam nadzieje,że mi powie dobrą wiadomość bo już zaczynam powątpiewać w to wszystko.Ale okres miałam ostatni pod koniec października i testy wyszły pozytywnie..... ale dzisiaj mam jakiś taki dzień.Czym więcej myśle o jutrze tym bardziej sie boje

Madziaas - pod koniec października?? Kurcze, to już prawie 3 miesiąc. O której masz wizytę? Głowa do góry i nie smuć mi się tu, masz się uśmiechać bo fasolka to czuje :-) A jutro będzie ok - zdaj nam koniecznie relacje. :tak:

Maggie-f dzieki wielkie juz mi lepiej:-)
Kinga85 mam nadzieje ze twoja mamcia poczuje sie lepiej po twojej wizycie , jak bedzie widziala u ciebie usmiech to sama sie lepiej poczuje:tak:
Madziaas ja tez mialy ciulowy dzien ale dziewczyny sie mna zaopiekowaly:tak:
sa kochane zreszta sama wiesz, a ty kochana najlepiej zajmij sie czyms zeby mysli poszly innym torem ...oby do jutra a jutro na pewno dostaniesz same dobre wiesci:-):-)

kinga nadal trzymie mocniasto paluchy za Ciebie jakoś tak mi najblizsza jesteś moze dlatego że z jednego rocznika jesteśmy ;-) ale oczywiście Wam wszystkim dopinguję jak tylko mogę nie piszę za często bo przy dwójce urwisków nie mam kiedy dosiąść do komputera. Teraz akurat obydwa podsypiają więc wpadłam. U mnie dziś mija 40 dnień cyklu i jak taka bałwaniasta czekam co przyniesie dany dzień. Tak naprawdę to nawet nie wiem czy to rozregulowany cykl czy coś wiecej...nie mam nawet kiedy kupić testu a m wole nie mówić narazie bo w razie czego niespodzianke mu zrobie bo w końcu jeszcze nie działaliśmy świadomie...nie wiem sama już co mam myśleć...:confused:

reklama
Przepraszam, że nie odpisałam na pytanko, ale w sumie nie wiem co napisać jestem ostatnio taka zakręcona. Głupio mi! To przez święta tyle wolnego Ciągle w trasie weekendowej Nie nie kupiliśmy testu bo stchórzyłam! Już tak było raz i nic poczekam jeszcze troszeńke

Do góry