reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

CZEŚĆ MOJE KOCHANE WRÓCIŁAM DZIŚ Z TEGO ZUSU, JESZCZE PO DRODZE PO PITKI DO SKARBÓWKI POSZŁAM, A PÓŹNIEJ MĘŻUŚ PRZYZNAŁ MI RACJE I NASZA DZISIEJASZ KŁUTNIA SKOŃCZYŁA SIĘ POZYTYWNIE.
BYŁAM PRZED CHWILKĄ PO KSIĄŻKI BO Z CZEGOŚ TRZEBA W DALSZYM CIĄGU PISAĆ PRACY DYPLOMOWĄ HEHE....
WIDZIAŁAM, ŻE PISZECIE O WIELKIM WYSYPIE FASOLEK W NOWYM ROKU OBY NAM SIĘ SPRAWDZIŁO .... :-):-):-):-):-):-)

Kinga85 nie mów że jeszcze musiałaś płacić za tę wizyte...??? Szok normalnie żeby lekarz gin nie miał w takich czasach porządnego sprzętu tym bardziej, że zyjemy w XXI wieku i płacimy za te wizyty.
Ja powiem Ci kochana jak byłam ostatnio u mojej gin to byłam na ubezpieczenie i za nic nie musiałam płacić, zrobiła mi usg dopochwowe i pogadała że siedziałam z 20min u niej to taka sympatyczna kobitka że hej, Pani doktor Jakubowska-Szwed z Ząbkowic Śl.
P.S. z moim mężem po godzinie było już ok, my tak często mamy, ale dziś ja miałam ewidentnie racje... ale niech mu będzie :-)
A jak masz płacić za wizyte to lepiej poczekaj jeszcze troszkę, bo wiesz pójśc i wyjśc z tą samą wiedzą to nie sztuka, a przy tym jeszcze słono zapłacić...
A TWOJEJ MAMIE ŻYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDRÓWKA

maggie_f żebyś wiedziała, że godzenie to jest to co najbardziej lubie :-)

Katerinka jeszcze raz gratuluje i życze powodzenia a ten grafik ziółek i witaminek sobe wydrukuje i jak okaże się w tym cyklu nic nie udało nam się wskurać zaczynam kuracje wg Twojego specjału... :-)

katya25 słonko czemu się smucisz, nie możesz myśleć tak źle, zobaczysz każdej z nas się uda a co do tego czy donosisz to też nie możesz źle myśleć. Znajdziesz dobrego lekarza i poprowadzi Ci ciąże tak jak ma być. Kurcze no głowa do góry i smutasy w cień!!! DAMY RADE!!!!!! CAŁUJE
I nawet Katerinka specjalnie dla Ciebie fluidki przesłała, no widzisz!? Będzie dobrze zobaczysz, widze, że pomału pozytywne myślenie Ci dopisuje i dobrze!!

Madziaas GŁOWA DO GÓRY!!!!!! JESTEM PEWNA ŻE MASZ JUŻ SOLIDNĄ FASOLINKĘ TYM BARDZIEJ ŻE PISZESZ, ŻE MIAŁAŚ POD KONIEC PAŹDZIERNIKA OSTATNIĄ @ DAJ ZNAC JAKCI PÓJDZIE JUTRO! :)

reklama
Jejku, gdzie Was wszystkie wywiało?

Ninonka - wypuścili Cie z tego ZUS-u? Może odsiecz potrzebna? :-D

Gosiula - jak tak czujesz żeby poczekać to poczekaj ;-)

Beti - a co tam z Tobą? Zaglądasz na sekundę i ciiiiiiiiiiisza :sorry2:

Zrobilam wlasnie test i wyszedl pozytywny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-D:-D:rofl2::rofl2:
Chyba bede miala fasolke!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
Test cyfrowy Clearblue. Wyszlo oczywiscie po niemiecku "Schwanger". Zrobilam pare zdjec, wkleje je wieczorkiem. Probuje sie wlasnie dodzwonic go mojego gina i zaraz musze isc do pracy. Przeziebienie mnie troche martwi, bo mialam troche krwi w wydzielinie z nosa (jednak nie do konca sie wyleczylam).
No i mojego M nie ma, a chcialam mu powiedziec osobiscie. Wraca dopiero w poniedzialek, a do poniedzialku nie wytrzymam.... A tak chcialam zobaczyc jego wyraz twarzy:-) Zanim mu powiem, najpierw upewnie sie u lekarza.
Caluje Was wszystkie i chyba juz moge przesylac fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Świetna wiadomość ..... GRATULUJE !!!!!! DBAJ O SIEBIE I O FASOLKĘ.... pozdrawiam cieplutko...

NINIONKA
Słońce o jakich ziółkach i witaminkach mowa- masz jakąs receptę ?
ja zazywam tylko olej wiesiołka......

3041446]CZEŚĆ MOJE KOCHANE WRÓCIŁAM DZIŚ Z TEGO ZUSU, JESZCZE PO DRODZE PO PITKI DO SKARBÓWKI POSZŁAM, A PÓŹNIEJ MĘŻUŚ PRZYZNAŁ MI RACJE I NASZA DZISIEJASZ KŁUTNIA SKOŃCZYŁA SIĘ POZYTYWNIE.
BYŁAM PRZED CHWILKĄ PO KSIĄŻKI BO Z CZEGOŚ TRZEBA W DALSZYM CIĄGU PISAĆ PRACY DYPLOMOWĄ HEHE....
WIDZIAŁAM, ŻE PISZECIE O WIELKIM WYSYPIE FASOLEK W NOWYM ROKU OBY NAM SIĘ SPRAWDZIŁO .... :-):-):-):-):-):-)

Kinga85 nie mów że jeszcze musiałaś płacić za tę wizyte...??? Szok normalnie żeby lekarz gin nie miał w takich czasach porządnego sprzętu tym bardziej, że zyjemy w XXI wieku i płacimy za te wizyty.
Ja powiem Ci kochana jak byłam ostatnio u mojej gin to byłam na ubezpieczenie i za nic nie musiałam płacić, zrobiła mi usg dopochwowe i pogadała że siedziałam z 20min u niej to taka sympatyczna kobitka że hej, Pani doktor Jakubowska-Szwed z Ząbkowic Śl.
P.S. z moim mężem po godzinie było już ok, my tak często mamy, ale dziś ja miałam ewidentnie racje... ale niech mu będzie :-)
A jak masz płacić za wizyte to lepiej poczekaj jeszcze troszkę, bo wiesz pójśc i wyjśc z tą samą wiedzą to nie sztuka, a przy tym jeszcze słono zapłacić...
A TWOJEJ MAMIE ŻYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDRÓWKA

maggie_f żebyś wiedziała, że godzenie to jest to co najbardziej lubie :-)

Katerinka jeszcze raz gratuluje i życze powodzenia a ten grafik ziółek i witaminek sobe wydrukuje i jak okaże się w tym cyklu nic nie udało nam się wskurać zaczynam kuracje wg Twojego specjału... :-)

katya25 słonko czemu się smucisz, nie możesz myśleć tak źle, zobaczysz każdej z nas się uda a co do tego czy donosisz to też nie możesz źle myśleć. Znajdziesz dobrego lekarza i poprowadzi Ci ciąże tak jak ma być. Kurcze no głowa do góry i smutasy w cień!!! DAMY RADE!!!!!! CAŁUJE
I nawet Katerinka specjalnie dla Ciebie fluidki przesłała, no widzisz!? Będzie dobrze zobaczysz, widze, że pomału pozytywne myślenie Ci dopisuje i dobrze!!

Madziaas GŁOWA DO GÓRY!!!!!! JESTEM PEWNA ŻE MASZ JUŻ SOLIDNĄ FASOLINKĘ TYM BARDZIEJ ŻE PISZESZ, ŻE MIAŁAŚ POD KONIEC PAŹDZIERNIKA OSTATNIĄ @ DAJ ZNAC JAKCI PÓJDZIE JUTRO! :)

[/quote]

ooo losie,ale szalejecie:-) witam wszystkie:-)
Maggie kochana u mnie teraz szaleństwo, wzieliśmy lokal na studio i biuro więc trochę roboty jest, a w między czasie klientki na pazurki mam ale postaram się poprawić:tak::-)
Ninonka jak tam pisanie?:-)jest was tu tak dużo, że mam problem ze znalezieniem Twoich postów kochana:-):-)
a ja dziś po wizycie u lekarza, no i doopa, leczymy się

Beti - no wkońcu troszkę więcej info, już się martwiłam :-):tak:

No właśnie, co tam z Twoimi wynikami? Coś nie tak? Kurcze. :-( Mam nadzieję że szybciutko wszystko wróci do normy i pochwalisz się II :tak:

Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @

moze zaczne od magicznego hasła ;)

Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @

Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @

Sajonara, Katerinka

Dziewczyny, moje gratulacje, wyobrazam sobie jak bardzo jestescie szczesliwe !

Złapałam troche fluidków oby podziałały :)

Madziaas

Czy cos nie doczytalam, ale mysle ze i Tobie mozna pogratulować

Kinga, niunia, gosiula

Trzymam za was kciuki oby @nie nadeszła a test wyszedł pozytywny :)

Shingle

Też czytałam ze test owulacyjny w dniu oczekiwanej @ moze wykryc ciąże, , pare miesiecy temu zrobilam test owulacyjny w tym terminie, bo nie mialam przy sobuiie ciązowego i wyszedl mi pozytywny tak sie nakręciłam, poleciałam po test ciązowy i ten jednak wyszedł egatywny, jeszcze tego samego dnia dostałam okres :(

Jednak moj test owul mial dwie kreski tego samego odcienia, nie tak jak u Ciebie testowa ciemniejsza, tak wiec moze w Twoim przypadku wskazuje ciąże, trzymam kciuki ;)

Katerinka

Zdradz co to za leki na poprawienie meskiego nasienia

Dziewczyny, ja mam dzis 1 dzien opóznienia @, z testem narazie sie wstrzymuje, nie chce sie rozczarowac

Boli mnie podburze od 2 dni , tak jak bym miala okres i kłuje w lewym jajnki, mam tez dziwne upławy , mozliwe ze lekko zabarwiane krwią, temperatura 37,2

Mam nadzieje , ze to nie ciąza pozamaciczna :(

Mam maleńska nadzieje na fasolinke, trzymajcie kciuki

reklama
Smartka - a co z Tobą? Wyleczyłaś się już? I nie wiem czy coś przeoczyłam ale miałaś chyba betkę robić? Teścik był z jedną krechą ale co z @?

Do góry