reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Mój mąż śpi po nocce,a mały właśnie zasypia:-)no to super Wam :-) Ja zostałam sama nawet bez męża. Pojechał do Wrocka na uczelnię. Jest jeszcze mój tatuś ale już wychodzi do domku i będę sama. Przynajmniej skupię się na pracy przez chwilę zanim mężuś wróci.
Mój mąż śpi po nocce,a mały właśnie zasypia:-)
no to chwilka wytchnienia tylko dla Ciebie :-)
Dobra Madziu, lecę pisać swoją pracę bo nigdy się zo to nie wezmę. Buziaki, miłej niedzieli i do usłyszenia :-):-)
Madziaas
Oki,leć leć.Dzięki i życze również miłej niedzieli. Buźka :-)no to chwilka wytchnienia tylko dla Ciebie :-)
Dobra Madziu, lecę pisać swoją pracę bo nigdy się zo to nie wezmę. Buziaki, miłej niedzieli i do usłyszenia :-):-)
maggie_f
Fanka BB :)
Cześć Kochane,
Ale mi głupio i miło zarazem. Martwiłyście się o mnie a ja wredota nawet nie napisałam. :-(
Przepraszam, przepraszam, przepraszam.
Ogólnie mam depresję przedprorodową. Psychiczny dół, fizycznie średnio. Cała sytuacja z Moim działa na mnie baaaaaardzo źle.
Na usg (w 32 tygodniu) Mały ważył tylko 1700 gram. Kość udową ma wielkością na 30 tygodni i 2 dni. Martwię się i czekam na kolejne usg u mojego zaufana lekarza - 17.11.
Czytałam o Kroczku - aż się płakać chce. Życie jest takie niesprawiedliwe. :-( Przytulam Kochana.
Madziu - zagłosowałam na Kacperka - Mały Przystojniak z niego. A tam można codziennie głosować czy tylko raz? Jakoś doczytać się nie moge.
Przepraszam że nie poodpisuje każdej z osobna ale narazie jestem strasznie rozkojarzona i muszę się ogarnąć.
Ale mi głupio i miło zarazem. Martwiłyście się o mnie a ja wredota nawet nie napisałam. :-(
Ogólnie mam depresję przedprorodową. Psychiczny dół, fizycznie średnio. Cała sytuacja z Moim działa na mnie baaaaaardzo źle.
Na usg (w 32 tygodniu) Mały ważył tylko 1700 gram. Kość udową ma wielkością na 30 tygodni i 2 dni. Martwię się i czekam na kolejne usg u mojego zaufana lekarza - 17.11.
Czytałam o Kroczku - aż się płakać chce. Życie jest takie niesprawiedliwe. :-( Przytulam Kochana.
Madziu - zagłosowałam na Kacperka - Mały Przystojniak z niego. A tam można codziennie głosować czy tylko raz? Jakoś doczytać się nie moge.
Przepraszam że nie poodpisuje każdej z osobna ale narazie jestem strasznie rozkojarzona i muszę się ogarnąć.
Ostatnia edycja:
Madziaas
Maggie kochana martwiłam sie o Ciebie,mówiłaś że idziesz na usg i czekałam i czekałam.Pytałam nawet dziewczyn na GrudniówkachCześć Kochane,
Chciałam po prostu wiedzieć czy wszystko jest ok z Wami. Kochana poczekaj na następne usg,nie martw sie. Mój mały był malutki jak sie urodził,a teraz chyba twój maluszek będzie więcej przybierał na wadze bo sie rozwija.Wszystko będzie dobrze.
A jeśli moge spytać to co sie dzieje u Ciebie?? Nie tak w domu? Jeśli nie chcesz odpowiadać to ok,wiem to nie moja sprawa
Tylko ty kochana sie nie denerwuj,wiem że to sie łatwo tak mówi.
A co do Kasi to straszne i niesprawiedliwe:--(
maggie_f
Madziu napisze na PW co i jak tak mniej więcej tylko na 17 musze jechać do szkoły rodzenia. Tak więc jak nie będę padnięta to wieczorkiem napisze a jak nie to jutro. O i wyśle Ci mój nr tel żebyś miała tak na wszelki wielki.
A tak btw to łezka mi się zakeciła w oku jak zobaczyłam na grudniówkach że się o mnie pytałaś - strasznie miło mi się zrobiło bo moje koleżanki które znam tyyyyle lat mają mnie gdzieś od kiedy zaciążyłam a tu w sumie "obca" osoba (osobiście się niestety nie znamy) i się przejmuje co się dzieje.
A tak btw to łezka mi się zakeciła w oku jak zobaczyłam na grudniówkach że się o mnie pytałaś - strasznie miło mi się zrobiło bo moje koleżanki które znam tyyyyle lat mają mnie gdzieś od kiedy zaciążyłam a tu w sumie "obca" osoba (osobiście się niestety nie znamy) i się przejmuje co się dzieje.
Madziaas
Oki Maggie :-)Madziu napisze na PW co i jak tak mniej więcej tylko na 17 musze jechać do szkoły rodzenia. Tak więc jak nie będę padnięta to wieczorkiem napisze a jak nie to jutro. O i wyśle Ci mój nr tel żebyś miała tak na wszelki wielki.
Martwiłam sie,znamy sie już troszke(niestety nie osobiście) ale z forum i chyba Ciebie znam najdłużej:-)
reklama
Agniesiak85
My z M bylismy jak zwykle u mojej mamy M nas woził mamy samochodzikiem wszędzie gdzie chciałyśmy, bo jeszcze swojego się nie dorobilismy Hihi No ale już dziadkowie na niego odkładają, także zakup samochodu z głowy;-)
Oczywiście u mamy mega wielkie pranie Bo jak wam już kiedyś pisałam pralki nie mamy bo nie ma miejsca na nią No ale jakoś sobie radzimy drobne rzeczy pierzemy ręcznie a spodnie, swetry, bluzy itp zawozimy do rodziców
Dziś zamierzamy z M leniuchowac i oglądac dr House'a bo na płytkach mamy a jeszcze pierwszego sezonu do konca nie obejrzeliśmy Oczywiście na bieżąco 5 sezon w tv ogladamy
Pozdrawiam i do usłyszenia kobitki
Oczywiście u mamy mega wielkie pranie Bo jak wam już kiedyś pisałam pralki nie mamy bo nie ma miejsca na nią No ale jakoś sobie radzimy drobne rzeczy pierzemy ręcznie a spodnie, swetry, bluzy itp zawozimy do rodziców
Dziś zamierzamy z M leniuchowac i oglądac dr House'a bo na płytkach mamy a jeszcze pierwszego sezonu do konca nie obejrzeliśmy Oczywiście na bieżąco 5 sezon w tv ogladamy
Pozdrawiam i do usłyszenia kobitki
Podziel się: