reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Poczekaj jeszcze troszke :-)
A może ty masz jakąś znajomą co ma malutkie dziecko,niewiem czy czytałaś jak pisałam o kombinezonku

czytałam, czytałam, ale się nie odzywałam bo nie mam nikogo takiego kto miałby takiego maluszka malutkiego. Moja przyjaciółka i koleżanki mają małe dzieci, ale to już takie pod roczek podchodzące.

Cześć dziewczynki
Kasiu trzymam kciuki za wizyte:tak:
A co to wszystkie jeszcze śpicie??:-)

Załączniki

• bye.gif
    bye.gif
    18,7 KB · Wyświetleń: 29
Czesc u mnie dzis smutno od wczoraj mnie jakos brzuch boli w nocy nawet sie przebudzilam i byl caly twardy mam nadzieje,ze to przez spanie na plecach,bo nie powinno sie tak spac:(rano jak wstawalam z M to tez tak dziwnie mnie bolalo po prawej stronie,a na dodatek nic nie czuje rzadnych kopniaczkow a zawsze byly o tej porze:((

Czesc u mnie dzis smutno od wczoraj mnie jakos brzuch boli w nocy nawet sie przebudzilam i byl caly twardy mam nadzieje,ze to przez spanie na plecach,bo nie powinno sie tak spac:(rano jak wstawalam z M to tez tak dziwnie mnie bolalo po prawej stronie,a na dodatek nic nie czuje rzadnych kopniaczkow a zawsze byly o tej porze:((
Justyś kochana,a ty kiedy masz teraz wizyte??
To może jak sie martwisz i twardnieje Ci brzuszek to zadzwoń,albo jedź do gina.
Ja też właśnie sie martwiłam jak były dni,że było mało kopniaczków.A próbowałaś maleństwo zaczepiać?? Ja stukałam w brzuszek i czasem odpowiadał

ja mam dopiero w poniedzialek,a lekarz u nas przyjmuje poniedzialki i srody,musialabym jechac do szpitala,a nie badzo mi sie to usmiecha

reklama
Do góry