reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No mi też M bardzo pomaga ale chętnie bym już sama sobie poszalała ze sprzątaniem. No ale niestety nie da się. Co do brzusia to dopiero na zdjęciu zobaczyłam różnicę bo tak to nic nie widzę. A tak poza tym to ten brzuszek na górze to urósł od lezenia i jedzenia na leżąco, sam tłuszczyk. Bo ten na dole to tylko troszkę się uwypuklił:)

reklama
ja teraz czytam o usg polowkowym mam miec w poniedzialek mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze:) znowsie bede stresowac od okolo piatku...ach juz chyba bede tak iec az do porodu:)

Ja też się stresuję przed każda wizytą. A ja mam w ten czwartek. Chciałabym żeby już było po wizycie i żebym już wiedziała, że jest dobrze i serduszko bije.

Ja też się stresuję przed każda wizytą. A ja mam w ten czwartek. Chciałabym żeby już było po wizycie i żebym już wiedziała, że jest dobrze i serduszko bije.
wierze Ci,bo przezywam to samo od 4 miesiecy juz moze teraz po tym polowkowym juz troche odetchne mam taka nadzieje,SERDUSZKO BEDZIE NAPEWNO:)MOCNO BILO DO MAMUSI i poczujesz ulge choc wiem jakie to oczekiwanie jest stresujace i jak wplywa na nasze maluszki tak,ze glowki do gory i musimy myslec pozytywnie:)

Ale pomyślałam sobie, że za radą szwagierki pojadę do Łodzi na USG w 14 tygodniu żeby tam mi zbadali tą przexierność karkową itp. Wtedy zrobię sobie zdjęcia jak ta lala i dostanę je w wydruku.

Oj to szkoda,ze nie masz zdjatek ja to juz mam chyba z 10:) ale jeszcze sie doczekasz i bedzie ich duzo,a jak sie juz urodzi to dopiero:D

reklama
Do góry