reklama
P
patrysia*
Gość
No wkońcu moge wejść:-)już mam neta połaczone:-)
Jest juz u mnie dobrze o 17 wezme tabletke co mam nadzieje że jest wszystko dobrze
Jest juz u mnie dobrze o 17 wezme tabletke co mam nadzieje że jest wszystko dobrze
hmm no wlaśnie a powiedz mi jak to jest z netem w komórce tzn.jak sie wejdzie to odrazu kasuje i ile bierze kasy weż mi MADZIAS wytłumacz bo ja np.chciałam dzisiaj wejść i wam napisac ale nie wiem jak to funkcjonuje a niechciałabym aby mi za dużo "zjadło"kasy z konta bo doładowanie mam dopiero 24 a poza limit wole niewychodzićAle weszłam na komórce
Madziaas
Już jesteś:)
No wkońcu moge wejść:-)już mam neta połaczone:-)
hmm no wlaśnie a powiedz mi jak to jest z netem w komórce tzn.jak sie wejdzie to odrazu kasuje i ile bierze kasy weż mi MADZIAS wytłumacz bo ja np.chciałam dzisiaj wejść i wam napisac ale nie wiem jak to funkcjonuje a niechciałabym aby mi za dużo "zjadło"kasy z konta bo doładowanie mam dopiero 24 a poza limit wole niewychodzić
Patrysiu ja mam blueconnect w komórce,w sieci era i mam wliczone 50mb w abonament
P
patrysia*
Gość
Patrysiu ja mam blueconnect w komórce,w sieci era i mam wliczone 50mb w abonament
acha hmm... no ciekawe jak to by było u mnie bo ja jestem w Orange i szczerze nie wiem jak to jest u mnie z netem
Madziaas
Już jesteś:)
acha hmm... no ciekawe jak to by było u mnie bo ja jestem w Orange i szczerze nie wiem jak to jest u mnie z netem
Byś musiała spytać bo tam też jest na pewno coś takiego
P
patrysia*
Gość
Byś musiała spytać bo tam też jest na pewno coś takiego
M w sobote lub niedziele pojedzie na zakupy do auchanu to wtedy wejdzie tam do Orange(z tamtad mamy tel.)i spyta się jak to wyglada u mnie z netem
reklama
Podziel się: