reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Trzymamy kciukiJutro z tego co pamietam Olka nasza testuje,trzymamy kciuki!!!,a w poniedzialek za Kinge
K
Kinga85
Gość
widzę dziewczyny już kciuki trzymacie ja też kciuki trzymam za Olkę.
Czuje sie nijako... to czekanie jest straszne....
a wiecie co.... najgorsze jest to że ja od 4dni mam stałą temp 37. i nic nie dygnie ani w górę ani w dół nic... i nie wiem co mysleć...:-( boje sie bo w koncu sie ruszy tylko ciekawe w którą stronę....
puki co linijka na wykresie
Czuje sie nijako... to czekanie jest straszne....
a wiecie co.... najgorsze jest to że ja od 4dni mam stałą temp 37. i nic nie dygnie ani w górę ani w dół nic... i nie wiem co mysleć...:-( boje sie bo w koncu sie ruszy tylko ciekawe w którą stronę....
puki co linijka na wykresie
Madziaas
Już jesteś:)
Dam dam,pewnie będe z małym płakaćDaj znać Madziu jak tam po wizycie.
Justys84
Fanka BB :)
no wiem,wiem jak bylam slaba to mnie balagan malo obchodzil choc ciezko mi go bylo zniesc ale od paru dni mam taki power,ze zabralam sie do mamy na te paczki i sobie szlam 25 minutek na piechotke,fajnie bylo tylko,ze polowe drogi musialam niesc mojego psiaka,bo lataly po drodze dwa wilczury i sie balam ze nas zaatakuja i wzielam tego mojego schowalam pod kurtke i nioslam,wolalam niesc niz zostac pogryziona
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Właśnie oglądam sobie kanwy do haftowania na stronce. Jak mi przyśla pieniążki z ZUSu to sobie zakupię bo nie mam co robić w domku. Właśnie kończę haftować prezent dla babci. Taką ładną Matkę Boską z dzieciątkiem o wymiarach 28x36.
P
patrysia*
Gość
JUSTYŚ oszczędzaj mi sie tu
MADZIAS będzie dobrze;-)
KROCZEK szybko zleci i u ciebie bedzie 30 tc
KINGA oby tak dalej ;-)
OLA no czekam zniecierpliwością to już jutro:-)
MADZIAS będzie dobrze;-)
KROCZEK szybko zleci i u ciebie bedzie 30 tc
KINGA oby tak dalej ;-)
OLA no czekam zniecierpliwością to już jutro:-)
reklama
Podziel się: