reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
widzę dziewczyny już kciuki trzymacie :happy: ja też kciuki trzymam za Olkę.
Czuje sie nijako... to czekanie jest straszne....
a wiecie co.... najgorsze jest to że ja od 4dni mam stałą temp 37. i nic nie dygnie ani w górę ani w dół nic... i nie wiem co mysleć...:-( boje sie bo w koncu sie ruszy tylko ciekawe w którą stronę....
puki co linijka na wykresie :sorry:

no wiem,wiem jak bylam slaba to mnie balagan malo obchodzil choc ciezko mi go bylo zniesc;) ale od paru dni mam taki power,ze zabralam sie do mamy na te paczki i sobie szlam 25 minutek na piechotke,fajnie bylo tylko,ze polowe drogi musialam niesc mojego psiaka,bo lataly po drodze dwa wilczury i sie balam ze nas zaatakuja i wzielam tego mojego schowalam pod kurtke i nioslam,wolalam niesc niz zostac pogryziona

Właśnie oglądam sobie kanwy do haftowania na stronce. Jak mi przyśla pieniążki z ZUSu to sobie zakupię bo nie mam co robić w domku. Właśnie kończę haftować prezent dla babci. Taką ładną Matkę Boską z dzieciątkiem o wymiarach 28x36.

JUSTYŚ oszczędzaj mi sie tu:tak:
MADZIAS będzie dobrze;-)
KROCZEK szybko zleci i u ciebie bedzie 30 tc:tak:
KINGA oby tak dalej ;-)
OLA no czekam zniecierpliwością to już jutro:-)

reklama
Do góry