reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wiesz co ja leżałam długo na porodówce i poznałam bardzo fajną położną.Zastanawiałam sie nad wykupieniem pokoju osobnego do rodzenia i chciałam żeby to ona była przy porodzie.Nie udało mi sie wykupić,tzn nie zdążyłam wykupić bo miałam cesarke.Ale akurat na położną trafiłam,to jakos tak wszystko wyszło,ona podała mi małego pierwszy raz i potem przyniosła do karmienia:-)

A... no to miałaś szczęście, że akurat na nią trafiłaś. To super. Ja nie wiem w sumie jak to będzie, ale tak jak pisałam wcześniej chyba zdecyduję się wykupić położną. Tym bardziej, że mąż też mnie do tego namawia, a ja chyba będę się czuła spokojniejsza i bezpieczniejsza :tak:
Kilka położnych z naszego szpitala zna moja mama, więc też mam nadzieję, że nie będą się na mnie wyżywały...

reklama
A... no to miałaś szczęście, że akurat na nią trafiłaś. To super. Ja nie wiem w sumie jak to będzie, ale tak jak pisałam wcześniej chyba zdecyduję się wykupić położną. Tym bardziej, że mąż też mnie do tego namawia, a ja chyba będę się czuła spokojniejsza i bezpieczniejsza :tak:
Kilka położnych z naszego szpitala zna moja mama, więc też mam nadzieję, że nie będą się na mnie wyżywały...
Wykup wykup,fajnie mieć taką swoją

:-)Witam po długiej przerwie, walki z samą sobą, i z wszystkim dookoła.Po moich aniołkach się pomalutku pozbierałąm, miałam dużo ciężkich chwil ale jest już dobrze.Badania mam już dobre, i nawet chęć o starnko przyszła.wiec kochane od grudnia zaczynamy na ostro staranka.Mam nadzieję że wszystko się tym razem uda i urodzę przynajmniej jednego dzidziusia.;-)
Wszytskim Mamusią GRATULUJĘ waszych pociech
A Starającym się życzę powodzenia i dużo fluidków...........;............;...

:-)Witam po długiej przerwie, walki z samą sobą, i z wszystkim dookoła.Po moich aniołkach się pomalutku pozbierałąm, miałam dużo ciężkich chwil ale jest już dobrze.Badania mam już dobre, i nawet chęć o starnko przyszła.wiec kochane od grudnia zaczynamy na ostro staranka.Mam nadzieję że wszystko się tym razem uda i urodzę przynajmniej jednego dzidziusia.;-)
Wszytskim Mamusią GRATULUJĘ waszych pociech
A Starającym się życzę powodzenia i dużo fluidków...........;............;...
Witaj :-) Trzymam kciuki,oby sie wszystko udało:-)

reklama
Do góry