P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
witaj i super że masz takie nastawienie pamiętaj nadzieja umiera ostatniatak wiec czekamy na grudzień:-)
mmmmmm oj i to samorobne pychotka
kochana ty już jesteś w 12 tc a za 2 dni kończysz 13 tc i wchodzisz w 13 tc:-)współczuje dolegliwości wiem coś o nich
zdrówkanie martw się tylko ciesz że nie masz dolegliwości:-)
ZACZYNAM 30 TC!!!!!!!!!!
:-)Witam po długiej przerwie, walki z samą sobą, i z wszystkim dookoła.Po moich aniołkach się pomalutku pozbierałąm, miałam dużo ciężkich chwil ale jest już dobrze.Badania mam już dobre, i nawet chęć o starnko przyszła.wiec kochane od grudnia zaczynamy na ostro staranka.Mam nadzieję że wszystko się tym razem uda i urodzę przynajmniej jednego dzidziusia.;-)
Wszytskim Mamusią GRATULUJĘ waszych pociech
A Starającym się życzę powodzenia i dużo fluidków...........;............;...
witaj i super że masz takie nastawienie pamiętaj nadzieja umiera ostatniatak wiec czekamy na grudzień:-)
ja juz w domku zrobilysmy 80 paczkow,by szlo to bym wam podrzucila,szkoda,ze jestescie tak daleko
mmmmmm oj i to samorobne pychotka
Tak kochana, za kilka dni wejdę w 12 tydzień. Brzuszek już się pomału zaokrągla :-). Starsznie szybko ten czas leci... Czekam tylko żeby mdłości całkiem ustąpiły. Co prawda są coraz rzadziej ale jeszcze są.
kochana ty już jesteś w 12 tc a za 2 dni kończysz 13 tc i wchodzisz w 13 tc:-)współczuje dolegliwości wiem coś o nich
Madziasku czuję się tak sobie. Teraz pod koniec dnia to gorzej ale zawsze tak jest. Temp. mam 37.3 więc chyba nie mam gorączki. Najgorzej jest przy kichaniu bo jak nie zdążę się zwinąć w kłębek to tak kichnę, że aż brzusio mnie boli przez chwilkę.
Justyś jak ja bym zjadła tych pączusiów chociaż mnie też odrzuciło od słodkiego.
Agapasku współczuję dolegliwości i aż się dziwię, że ja żandych dolegliwości nie mam, aż się czasami zastanawiam czy to jest normalne.
zdrówkanie martw się tylko ciesz że nie masz dolegliwości:-)
ZACZYNAM 30 TC!!!!!!!!!!