reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

DZIEŃ DOBRY:-)
:-)Witam po długiej przerwie, walki z samą sobą, i z wszystkim dookoła.Po moich aniołkach się pomalutku pozbierałąm, miałam dużo ciężkich chwil ale jest już dobrze.Badania mam już dobre, i nawet chęć o starnko przyszła.wiec kochane od grudnia zaczynamy na ostro staranka.Mam nadzieję że wszystko się tym razem uda i urodzę przynajmniej jednego dzidziusia.;-)
Wszytskim Mamusią GRATULUJĘ waszych pociech
A Starającym się życzę powodzenia i dużo fluidków...........;............;...

witaj i super że masz takie nastawienie pamiętaj nadzieja umiera ostatnia:tak:tak wiec czekamy na grudzień:-)

ja juz w domku:) zrobilysmy 80 paczkow:p,by szlo to bym wam podrzucila,szkoda,ze jestescie tak daleko:(

mmmmmm oj i to samorobne pychotka:-p

Tak kochana, za kilka dni wejdę w 12 tydzień. Brzuszek już się pomału zaokrągla :-). Starsznie szybko ten czas leci... Czekam tylko żeby mdłości całkiem ustąpiły. Co prawda są coraz rzadziej ale jeszcze są.

kochana ty już jesteś w 12 tc a za 2 dni kończysz 13 tc i wchodzisz w 13 tc:-)współczuje dolegliwości wiem coś o nich:sorry:

Madziasku czuję się tak sobie. Teraz pod koniec dnia to gorzej ale zawsze tak jest. Temp. mam 37.3 więc chyba nie mam gorączki. Najgorzej jest przy kichaniu bo jak nie zdążę się zwinąć w kłębek to tak kichnę, że aż brzusio mnie boli przez chwilkę.
Justyś jak ja bym zjadła tych pączusiów chociaż mnie też odrzuciło od słodkiego.
Agapasku współczuję dolegliwości i aż się dziwię, że ja żandych dolegliwości nie mam, aż się czasami zastanawiam czy to jest normalne.

zdrówka:tak:nie martw się tylko ciesz że nie masz dolegliwości:-)

ZACZYNAM 30 TC!!!!!!!!!!

reklama
Patrysiu gratuluje 30 tygodnia :-)

Załączniki

• brawo.gif
    brawo.gif
    12,1 KB · Wyświetleń: 33
Cześć dziewczynki! Patrysiu gratuluję 30 tygodnia. Kiedy ja się doczekam takiego wieku ciąży. Ja już dziś się czuję lepiej chociaż katar przeszedł to jednak gardło boli ale jest lepiej.

Witam:) ja dzis jakas slaba jestem chyba wczoraj przesadzilam,przez caly dzien sie nie polozylam nawet na chwile,a odwyklam juz od bycia non stop na nogach najpierw trzy tygodnie urlopu w sierpniu potem dwa tygodnie w pracy i od 11 wrzesnia L4,od czasu do czasu mam taki napiety brzusio ale bez boli wiec mysle,ze to normalne,zapytam gina na wizycie mam 9 wiec nie dzwonie do niego ,PATRYSIU GRATULUJE 30 TYGODNIA ALE PAMIETAJ ZE NASZA KROPECZKA TEZ MIALA PROBLEMY I TO NIE MALE,A UDALO JEJ SIE WYTRWAC I MA SLICZNEGO SYNKA,TOBIE TEZ SIE UDA!!!KASIU DOBRZE,ZE JUZ LEPIEJ SIE CZUJESZ:) I ANI SIE OBEJRZYSZ A JUZ BEDZIESZ MIEC 30 TYDZIEN:D

No witam Justysiu. A czemu Ty tak szarżujesz? Odpoczywaj więcej kochana. Wiesz odkąd zaszłam w ciążę stwierdziłam, że talerze nie pekną jak poleżą dłużej w zlewie ani nie zje mnie kurz jeśli dwa dni nie poodkurzam.
Trzymamy kciuki za Oleńkę i Kingę!

Witam:) ja dzis jakas slaba jestem chyba wczoraj przesadzilam,przez caly dzien sie nie polozylam nawet na chwile,a odwyklam juz od bycia non stop na nogach najpierw trzy tygodnie urlopu w sierpniu potem dwa tygodnie w pracy i od 11 wrzesnia L4,od czasu do czasu mam taki napiety brzusio ale bez boli wiec mysle,ze to normalne,zapytam gina na wizycie mam 9 wiec nie dzwonie do niego ,PATRYSIU GRATULUJE 30 TYGODNIA ALE PAMIETAJ ZE NASZA KROPECZKA TEZ MIALA PROBLEMY I TO NIE MALE,A UDALO JEJ SIE WYTRWAC I MA SLICZNEGO SYNKA,TOBIE TEZ SIE UDA!!!KASIU DOBRZE,ZE JUZ LEPIEJ SIE CZUJESZ:) I ANI SIE OBEJRZYSZ A JUZ BEDZIESZ MIEC 30 TYDZIEN:D
Justyś to dzisiaj odpoczywaj,nic nie rób.To może też ta pogoda,ja niedługo jade do lekarza

reklama
Do góry