reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Oj dziewczynki jak ja się ciesz Waszymi fasolkami, ja teraz mam takie stresy w pracy przez jedną czarnulkę :crazy: że szok, nie wiem czemu tak się przejmuję i co najgorsze jakoś nie działa mówienie sobie nie stresuj się to Ci nie pomoże :zawstydzona/y: jestem taka duża a taka głupia....

reklama
Po sporawej nieobecności witam Was wszystkie!

Tym dziewczynom, które doczekały się upragnionych dwóch kreseczek bardzo serdecznie gratuluję! :tak:
Ja nadal nic nie wiem jak z moim zdrowiem ponieważ nie mam czasu iść do lekarza. Ciągle praca i praca. Za tydzień inwentaryzacja więc może później się uspokoi i będzie więcej czasu żeby zadbać o siebie. Pozdrawiam Was i ściskam mocno! :-)

Prośba do dziewczyn których nie ma na liście staraczek 2009
napiszcie do mnie na priva o dopisanie
Mam małe zamieszanie w życiu więc i serca do przeglądania forum nie mam by wyłapać świeżynki na forum.
Sorki, pozdrowionka.

Witajcie
ja mam ostatnio male problemiki i mam przez to malo czasu na komp!
W doatku nie moge dostac sie do mojej giny!:-:)zawstydzona/y:
pozdrawiam i gratuluje zafasolkowanym i czekam na dalsze nowinki radosne:tak:

Shingle, z tego co wiem to kreska testow MUSI byc mocniejsza lub taka sama jak kontrolna., zeby test uznac za pozytywny. Mnie 2 krechy wychodza na tescie owu i kilka razy w cyklu ale test pozytywny wychodzi zazwyczaj tylko w jeden wieczor cyklu. Nie sugerujcie sie nigdy druga kreska jezeli sie pojawi slabsza od kontrolnej - to nic nie znaczy. Testy owu najlepiej robic wieczorkiem i trzeba nie pic i nie siusiac 2 godz. przed.

Test owu wyszedl mi 28 grudnia - ok godz. 20. Kreska testowa byla ciemniejsza od kontrolnej. Na opakowaniu bylo napisane ze owulacja nastepuje 24-48 h pozniej, czyli 29/30 grudzien. I do tego momentu jest wszystko ok.
Ale bardzo mnie dziwi wynik wczorajszej proby. Myslalam ze nie bedzie drugiej kreski, a jesli sie pojawi to bedzie baardzo blada. A ta kontrolna niewiele slabsza od testowej. :-)
Dlatego zglupialam i pytalam czy ktoras z Was tez sobie robila test owu tydzien po owulce :-D
Nie mniej jednak bardzo dziekuje za odpowiedz.

Cześć Dziewczynki,

Nadrabiam zaległości ...

shingle - albo masz drugą owulację albo to fasolka. Podobno test owu może wyjść pozytywny jeżeli jest się w ciąży - trzeba to jednak potwierdzić testem ciążowym :-)

reklama
Gosiula23rex - witaj i pisz, doradzimy, wesprzemy na duchu, głowa do góry :-):-):-)

Kinga85 - nadal trzymam kciuki za fasoleczkę, może właśnie stąd to podwójne solenie :tak::-D

Katerinka - olej czarnulkę bo jej o to chodzi żeby Cie zdenerwować, nie dawaj jej satysfakcji :tak::-D

Ninonka - no to co, czekamy do 20/21:-):-):-)

Do góry