Kaprycha
Fanka BB :)
Klinika w ktorej pracuje dr Zając nazywa sie NEWMED
Ja wielokrotnie uzywalam testow owu, ale zawsze do owulacji i wczoraj mnie cos podkusilo zeby zrobic i zobaczyc co wyjdzie. No i mialam dwie krechy - testowa troche slabsza od kontrolnej, ale bardzo widoczna. No i zglupialam.
W niedziele - 28 grudnia - test wyszedl pozytywny, co oznacza ze owu byla 29/30 grudnia. To jakim cudem wczoraj mialam dwie mocne kreski ?
Shingle, z tego co wiem to kreska testow MUSI byc mocniejsza lub taka sama jak kontrolna., zeby test uznac za pozytywny. Mnie 2 krechy wychodza na tescie owu i kilka razy w cyklu ale test pozytywny wychodzi zazwyczaj tylko w jeden wieczor cyklu. Nie sugerujcie sie nigdy druga kreska jezeli sie pojawi slabsza od kontrolnej - to nic nie znaczy. Testy owu najlepiej robic wieczorkiem i trzeba nie pic i nie siusiac 2 godz. przed.
Sajonara - GRATULUJE ;-);-);-)
Kinga - cos przeczuwam FASOLKE ! Trzymam kciuki!
P.S. Kroptusia, czytam Cie od poczatku i kurka juz sie polapac nie moge w tej Twojej historii. Na przyklad, raz piszesz, ze betka Ci wyszla na 103, innym razem na 101. No i generalnie niekotre detale nie trzymaja sie kupy Ja chyba za bardzo czepiam sie szczegolow no ale coz, tak juz mam. Nie posadzam Cie o sciemnianie ale wiesz jak to jest.. To jest forum i kazdy moze powiedziec co mu sie chce, a sprawdzic tego sie nie da. ;-)
Ostatnia edycja: