reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczynki moja spodziewana @ wypada na piatek więc w razie czego testowanko w sobotę. Mam pytanko czy któraś z Was co ma testować na dniach czuję się na okres i pytanie nr dwa czy te które już zafasolkowały czy może tak miały że czuły się na okres a tutaj II??

no i nie wytrzymalam i zrobilam znowu test owu... mam zdjecie, ale nie wiem jak je wsadzic :crazy:
Katerinka ja powinnam dostac @ niedlugo i czuje sie calkiem normalnie. moze jestem troszke nerwowa ostatnio... ale to wszystko.

chyba sie udalo

Załączniki

• DSC06943.JPG
    DSC06943.JPG
    28,8 KB · Wyświetleń: 47
shingle no chyba sie udało!!!:tak::-) gratuluję!
no u mnie teraz tylko możliwosc jest taka ze zaszłam w ciąże 31go. tylko ze dziś robiłam test i wyszła jedna krska :-(
na betke ide w pn na pewno.
denerwuje sie..... dzis moj 32d.c. a ja nadal nie mam @
do tej pory juz w 28 dniu mialam @

Kinga85 - szczerze ? nie sadze ze to "potwierdzenie" ciazy... za szybko - minal dopiero tydzien z malym haczykiem od owulacji, wiec wlasciwie zaden test by nie wykryl ciazy. Nigdy wczesniej nie robilam tych testow tydzien po owulacji i nie wiem jak wychodza. Ale sobie narobilam bigosu ;-P Nie wiem co mnie podkusilo zeby zrobic probe... teraz jestem zla na siebie... wrrrr...

no tak myslałam ze na test za szybko ale mąż mnie nękał...
a betka mi w pn wyjdzie juz??? bo mam iść, gin zalecił.
:confused:

reklama
Do góry