reklama
Katerinka
Czasem złośnica
Dziewczynki moja spodziewana @ wypada na piatek więc w razie czego testowanko w sobotę. Mam pytanko czy któraś z Was co ma testować na dniach czuję się na okres i pytanie nr dwa czy te które już zafasolkowały czy może tak miały że czuły się na okres a tutaj II??
no i nie wytrzymalam i zrobilam znowu test owu... mam zdjecie, ale nie wiem jak je wsadzic
Katerinka ja powinnam dostac @ niedlugo i czuje sie calkiem normalnie. moze jestem troszke nerwowa ostatnio... ale to wszystko.
Katerinka ja powinnam dostac @ niedlugo i czuje sie calkiem normalnie. moze jestem troszke nerwowa ostatnio... ale to wszystko.
K
Kinga85
Gość
shingle no chyba sie udało!!!:-) gratuluję!
no u mnie teraz tylko możliwosc jest taka ze zaszłam w ciąże 31go. tylko ze dziś robiłam test i wyszła jedna krska :-(
na betke ide w pn na pewno.
denerwuje sie..... dzis moj 32d.c. a ja nadal nie mam @
do tej pory juz w 28 dniu mialam @
no u mnie teraz tylko możliwosc jest taka ze zaszłam w ciąże 31go. tylko ze dziś robiłam test i wyszła jedna krska :-(
na betke ide w pn na pewno.
denerwuje sie..... dzis moj 32d.c. a ja nadal nie mam @
do tej pory juz w 28 dniu mialam @
Kinga85 - szczerze ? nie sadze ze to "potwierdzenie" ciazy... za szybko - minal dopiero tydzien z malym haczykiem od owulacji, wiec wlasciwie zaden test by nie wykryl ciazy. Nigdy wczesniej nie robilam tych testow tydzien po owulacji i nie wiem jak wychodza. Ale sobie narobilam bigosu ;-P Nie wiem co mnie podkusilo zeby zrobic probe... teraz jestem zla na siebie... wrrrr...
K
Kinga85
Gość
no tak myslałam ze na test za szybko ale mąż mnie nękał...
a betka mi w pn wyjdzie juz??? bo mam iść, gin zalecił.
a betka mi w pn wyjdzie juz??? bo mam iść, gin zalecił.
K
Kinga85
Gość
dziekuje Ci za pomoc
teraz tylko ta betka mnie może uratowac ;-)
teraz tylko ta betka mnie może uratowac ;-)
reklama
Podziel się: