reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Tak :-)Widzę, że Kroptusia zmieniła imię synkowi. Miał być Kacperek a jest Tomuś?
Madziaas
Oki :-)Starałam się zrobić moją komórką zdjęcie z USG ale niestety jest słabej jakości więc póki co muszę poczekać aż mąż wróci i zrobić jego telefonem zdjęcie.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dziewczyny ja mam pytanie czy wasze suwaczki też się spieszą? Tzn. mam na myśli to, że jak się wpisze przewidywaną datę porodu to wiek płodu obliczają dokładnie od ostatniej miesiączki a nie tydzień czy dwa później. Da się to jakoś skorygować?
Madziaas
Wiesz ja niewiem jak dziewczyny,ja miałam suwaczek ze strony Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www i dobrze mi obliczałDziewczyny ja mam pytanie czy wasze suwaczki też się spieszą? Tzn. mam na myśli to, że jak się wpisze przewidywaną datę porodu to wiek płodu obliczają dokładnie od ostatniej miesiączki a nie tydzień czy dwa później. Da się to jakoś skorygować?
Agniesiak85
Fanka BB :)
U mnie wszystko ok.Kacperek w porządku:-) Przypomnij mi kochana czy ja miałam Ci napisać co na początku jest potrzebne-chodzi mi o ciuszki,czy co do szpitala bo ja mam sklerozePrzepraszam
:-)Co potrzebne na początku:-) Co do szpitala to mam w gazetkach i ulotkach, nawet odchaczac w nich można przy pakowaniuBo są takie kwadraciki z bokuTylko właśnie nie wiem co na początek i ile tego mam kupowac.. np body z dlugim rękawem..itd..:-)
Madziaas
To jak wróce to Ci napisze ;-):-)Co potrzebne na początku:-) Co do szpitala to mam w gazetkach i ulotkach, nawet odchaczac w nich można przy pakowaniuBo są takie kwadraciki z bokuTylko właśnie nie wiem co na początek i ile tego mam kupowac.. np body z dlugim rękawem..itd..:-)
reklama
Justys84
Fanka BB :)
suwaczki zawsze licza od dnia ostatniej @ dlatego dzidzia jest o dwa tygodnie starsza,czyli jak jestes w 6 to w 4 jak w 10 to w 8 i tak dalejDziewczyny ja mam pytanie czy wasze suwaczki też się spieszą? Tzn. mam na myśli to, że jak się wpisze przewidywaną datę porodu to wiek płodu obliczają dokładnie od ostatniej miesiączki a nie tydzień czy dwa później. Da się to jakoś skorygować?
Podziel się: