reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Przeziębienie rozkłada mnie coraz bardziej, jest jeszcze za wcześnie żyby potwierdzić lub wykluczyć fasolinkę.

Powiedzcie co mogę wziąć po za
mlekiem z miodem i czosnkiem!!!!!!

Kochana ja we wcześniejszej ciąży byłam też przeziębina zaraz ok3-4 tygodnia ale lekarka pozwoliła mi brać Oscilococinum czy jak to się tam pisze bo to podobno chomopatyczny lek. Nie wiem.

Kroczek kochana i jak tam wizyta??

Madziasku ja już po wizycie. Jak myślałam jeszcze za wcześnie żeby powiedzieć czy jest dobrze czy jest źle. Lekarz tylko potwierdził ciążę, kazał zadzwonić jak we wtorek odbiorę wyniki betki, przepisał Luteinę 4 tabletki na dobę, kwas foliowy 2 tabletki na dobę, wypisał skierowanie na badania i kazał czekać do następnej wizyty 19 października bo wtedy to już powinno być wszystko wiadomo. O Jezu jak ja doczekam taki długi czas? Mój M już pojechał na wesele mojego brata a ja leżę sobie na leżaczku razem z psem i czytam. Jak by się coś działo to kazał zaraz dzwonić ale myślę, że tym razem będzie dobrze. Później prześlę zdjęcie mojej Kropeczki.:-)

Acha nie wiem jak to zrobić ale suwaczek tak wyliczył wiek płodu a niestety jest o 2 tygodnie do tyłu czyli powinien być gdzieś 3 tydzień dopiero. Ale trudno niech tak będzie no chyba że wpisze inna date porodu

Kochana ja we wcześniejszej ciąży byłam też przeziębina zaraz ok3-4 tygodnia ale lekarka pozwoliła mi brać Oscilococinum czy jak to się tam pisze bo to podobno chomopatyczny lek. Nie wiem.

Madziasku ja już po wizycie. Jak myślałam jeszcze za wcześnie żeby powiedzieć czy jest dobrze czy jest źle. Lekarz tylko potwierdził ciążę, kazał zadzwonić jak we wtorek odbiorę wyniki betki, przepisał Luteinę 4 tabletki na dobę, kwas foliowy 2 tabletki na dobę, wypisał skierowanie na badania i kazał czekać do następnej wizyty 19 października bo wtedy to już powinno być wszystko wiadomo. O Jezu jak ja doczekam taki długi czas? Mój M już pojechał na wesele mojego brata a ja leżę sobie na leżaczku razem z psem i czytam. Jak by się coś działo to kazał zaraz dzwonić ale myślę, że tym razem będzie dobrze. Później prześlę zdjęcie mojej Kropeczki.:-)
Jeju kochana jak sie ciesze!! :tak: Czekałam właśnie,miałam nadzieje że przyjdziesz.To super,oszczędzaj sie, odpoczywaj.Wszystko będzie dobrze

Skarbie dał mi zwolnienie mam do 20 października tak więc leżę i leniu****ę. Tym razem mam zamiar na prawdę się oszczędzać. To co, że czasami w zlewie zalegają naczynia albo jest nie poodkurzana ja będę sobie wypoczywać i jeść:)

Skarbie dał mi zwolnienie mam do 20 października tak więc leżę i leniu****ę. Tym razem mam zamiar na prawdę się oszczędzać. To co, że czasami w zlewie zalegają naczynia albo jest nie poodkurzana ja będę sobie wypoczywać i jeść:)
No to super:-) A pewnie nic sie nie stanie naczyniom:)

Wiesz już nie mogę się doczekać tej następnej wizyty a tu dni się tak wleką. Właśnie mój M przesłał mi zdjęcie mojego brata i bratowej jak stoją przed wejściem do Kościoła. Tak mi przykro, że nie mogę tam być

Wiesz już nie mogę się doczekać tej następnej wizyty a tu dni się tak wleką. Właśnie mój M przesłał mi zdjęcie mojego brata i bratowej jak stoją przed wejściem do Kościoła. Tak mi przykro, że nie mogę tam być
Wiem,że Ci przykro ale lepiej dmuchać na zimne.Oni na pewno to rozumieją,a ty byś sie pewnie denerwowała jazdą bo to kawałek drogi

reklama
Do góry