reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
:-) jak to dobrze że wszystko w porząsiu z waszymi fasolkami oby i mi było dane już niedlugo doświadczyć tego co Wam drogie przyszłe mamusie:tak:
Witaj miło Cię "widzieć"
tak jak przewidziałaś na testach owu
przez dwa dni 2 krska stawała sie mocniejsza,3 dnia była jak testowa a 4 znów słabła od wtorku przytulamy sie codziennie teraz pozostaje nam czekać:baffled:

;-) dzień dobry,
jestem troszeczke w kurzona bo od niedzieli nasila mi sie ból zeba zaczete mam leczenie kanałowe i w poniedziałek zadzwoniłam do dr i kazala mi wydłubac lekarstwo i miało juz nie bolec ale dupa i dzis chyba ja musze nawiedzic ale ona jest ok 100 km ode mnie bo lecze sie u mamy w okolicy:crazy:

;-) wiesz co Nektarynko ja z dnia na dzień coraz bardziej boję się spojrzec na termometr i mam koszmary że tempka spadła:crazy:, ale pożyjemy zobaczymy wszystko jest zapisane przez Tego z góry i jemu się podporządkuje. ^ sierpnia ruszamy z M na pielgrzymke do Częstochowy i pójdziemy we 2 lub 3:laugh2:

zycze Wam tego z calego serca.. oby nic Ci nie przeszkadzało w tej pielgrzymce w sensie wymioty lub cos w tym stylu..

pamietaj ze jak pojdziesz do lekarza to zaznacz ze mozesz byc w ciazy i nie wszystko moze Ci podac

reklama
mi sie chyba znow cykl przesunie:/,bo jak na razie rzadnych objawow zblizajacej sie @ ale od 3 mam urlop i ide do lekarza mam nadzieje,ze mi cos doradzi

Do góry