reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Gosiu trzymam kciuki żeby jak najprędzej udało ci się zajść w upragnioną ciąże i szczęśliwie doczekać narodzin dzidzi.​

Będzie dobrze trzeba w to wierzyć​

Tak wogóle to witam Was wszystkie :-). Ja czekam na @ powinna przyjść 11 czyli już niedługo. Niestety mam przeczucie że przyjdzie ta wredota :wściekła/y:
Jakoś mam wrażenie że znów w tym cyklu nam nie wyszło a do tego totalny brak jakichkolwiek objawów :-( niestety.
Także @ jest chyba nieunikniona.
A mierzysz sobie temperature? Ja dopiero od 2 mies i wychodzi na to, ze jak nie mam bolacych piersi to cykl bezowulacyjny:shocked2:
A w Twoim przypadku moze to fasolka?

Ostatnia edycja:
reklama
;-) dobranoc wszystkim juz nie męcze swoimi pytaniami:zawstydzona/y:

kochana mecz swojego m :-):-):-):-) gdzies pisalo ze wiecej par zachodzi w ciaze jesli kochaja sie codziennie... 5% kobiet mniej jesli kochaja sie co 2 dni :-):-):-)
mi jak sie chce (wiadomo co) a mojemy tz nie to mowie ,,kochanie ale dzisiaj owulacja'' :-):-):-):-) i zawsze skutkuje :-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D to pozniej wymysle ze owulka mi sie przesunela :-):-):-) zawsze sie cos znajdzie...
mecz go tam :-):-):-) ja mojego tez bede meczyc w tym cyklu przed owulka i po owulce zeby pewnosc byla :-):-):-):-)

Cześć dziewczyny.
Ja jak zwykle spać nie moge,jeszcze jutro wyjazd i ciężki dzień:-(
Ide robić racuchy bo za mną chodzą od kilku dni,miłego dnia

Oo racuchy z jabluszkami - pycha...ja dzis gulasz bede robic z kasza - mialam go robic po wizycie u gina ale nie mialam sily i tak miesko lezy dwa dni w zamrazarce...

Witam sie z rana ale nie radosnie jeszcze...z kawka

Oo racuchy z jabluszkami - pycha...ja dzis gulasz bede robic z kasza - mialam go robic po wizycie u gina ale nie mialam sily i tak miesko lezy dwa dni w zamrazarce...

trzymaj sie gosiu wiem,łatwo powiedziec ale ja tez to przezylam:(,glowka do gory do nas tez przyleca bociany i bedziemy mialy swoje pociechy!

Witam sie o poranku:)

Cześć Dziewczynki,

Cześć dziewczyny.
Ja jak zwykle spać nie moge,jeszcze jutro wyjazd i ciężki dzień:-(
Ide robić racuchy bo za mną chodzą od kilku dni,miłego dnia
Uważaj na siebie jutro. ;-)

Gosiu, trzymaj się dzielnie i pamiętaj że jakby co, to my tu jesteśmy. :tak:

A ja się czuję jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Obudizłam się z bólem głowy i niedobrze mi. Wcisnęłam jakoś dwie kanapki z pomidorem ale nie wiem czy się utrzymają na miejscu. A tak wogóle to doczytyłam się jeszcze na wynikach badań moczu że mam ph 7,5 i b.liczne fosforany. Pogrzebałam i powinnam zacząć wcinać mięsko i ryby ale nie mam na to wogóle ochoty. :-(

reklama
Cześć Dziewczynki,

Uważaj na siebie jutro. ;-)

Gosiu, trzymaj się dzielnie i pamiętaj że jakby co, to my tu jesteśmy. :tak:

A ja się czuję jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Obudizłam się z bólem głowy i niedobrze mi. Wcisnęłam jakoś dwie kanapki z pomidorem ale nie wiem czy się utrzymają na miejscu. A tak wogóle to doczytyłam się jeszcze na wynikach badań moczu że mam ph 7,5 i b.liczne fosforany. Pogrzebałam i powinnam zacząć wcinać mięsko i ryby ale nie mam na to wogóle ochoty. :-(
Będe uważać :-)
Ja mam ph 7,wczoraj odebrałam wyniki.Musze zobaczyć na styare czy też tak miałam czy mi sie teraz zmieniło
A ty jedz rybki i mięsko jedz

Do góry