reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie Kochaniutkie :-)

Hope, Agniesiu82 - co u Was??

Justys - u Ciebie Slonce jakies postepy ??

Pozdrawiam Was wszystkie i nadrabiam zaleglosci poki co chcialam sie przypomniec ze zyje :-)

a u mnie leci Kroptusia powolutku, właśnie zagnieżdża mi się zapłodniona komórka jajowa :tak::tak::-D:-D (grunt to pozytywne myślenie)

kochana dziekuje za tego linka ach tak mi miło się zrobiło że mój maluszek już tak wygląda:-):-):-)
Proszę bardzo :-D

reklama
Hej, hej

Kroptusiu - ależ nam stracha napędziłaś. Dobrze że nadal w dwupaku. Porozmawiaj z Kacperkiem i powiedz mu że tu na zewnątrz wcale za fajnie nie jest i nie ma po co się tak spieszyć. :tak: A ja mam niedokrwistość - biore żelazo, brzuszek twardnieje - więc nospa. I poza tym w miare. Nie licząc alergi na skoszoną trawe i jeszcze coś czego nie zidentyfikowałam. :tak:

Kochana jak fajnie że się odezwałaś! czekałam w sumie na twoj odzew... :)
Bierz to żelazo skoro musisz jasne:) Uważaj na siebie. Szkoda że ta alegia tak cię meczy. Pozdrawiam serdecznie.
U mnie ok... w pn wylatujemy za granicę na wakacje a w weekend powinnam dostać @ no chyba że nie dostane... :sorry2:;-)

Pozdrawiam Was!

WITAM KOBITKI:-)

No a ja od dzisiaj zaczynam 14 tc:-D
Wow:-) Ale super:-D

Kroptusiu nareszcie!!!:tak::-)
Już normalnie wszytskie się zamartwiałyśmy:tak:
Ja byłam u ginka i na razie widział pęcherzyk ciążowy 6mm.. teraz wizytę mam 21lipca.. Mówił mi, że coś mu się ten rozmiar pęcherzyka nie zgadza co do ostatniej miesiączki:confused:No ale cóż.. poczekam do następnej wizyty, mam nadzieję, że serduszko już usłyszę..:tak:

reklama
Witajcie - wrocilam ze szpitala...:-:)-:)-( czuje sie dobrze i nawet nic mnie nie boli. To juz moje drugie poronienie wiec troche lepiej go znioslam...zaczynam odliczac czas do staranek... mysle ze dwa miesiace i znow bedziemy sie starac...

Do góry