reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madzia, to jak to jest w ciąży z tą kawką> bo ja jestem fanką kawy, a tu muszę się ograniczać już i nie wiem sama, to możana, czy nie?

:szok::-D:-D:-D super, super, ja też już chcę te dwie krechy !!!!!!!!!!

Ja zawsze piłam kawe tylko 3w1 i nadal pije,no mniej niż kiedyś ale są okresy gdzie pije jedną codziennie i wszystko jest dobrze

reklama
Cześć dziewczyneczki. Postanowiłam sobie zrobić przerwę w sprzątaniu i coś Wam napisać. Strasznie za Wami tęsknię ale nadal wytrzymuję w swoim postanowieniu że nie będę tu zaglądała za często.
Kroptusiu strasznie się cieszę, że już prawie finiszujesz.
Madziaas mam nadzieję, że i ty się dobrze czujesz i z maluszkiem wszystko Ok
Nektaryneczko widzę, że za 6 dni testujesz więc może tym razem się udało. Mam nadzieję, że inne dziewczyny się nie pogniewają ale najbardziej mi brakuje Twoich dobrych rad.
Gosiaczku strasznie mi przykro że straciłaś swoją dzidzię. Naprawdę strasznie współczuję. Na pewno nie da rady zapomnieć ale niedługo będzie łatwiej o tym myśleć.
Agniesiak, Mamo Sówko, Maggie Kejt i inne zafasolkowane trzymam za Was kciuki
Do usłyszenia wkrótce.
P.S. U mnie nic nowego się nie dzieje tak więc nie ma o czym meldować.
Fajnie kochana że sie odezwałaś.My za Tobą też tęsknimy. Odzywaj sie czasami i trzymaj sie cieplutko.Trzymam kciuki kochana

A mierzysz sobie temperature? Ja dopiero od 2 mies i wychodzi na to, ze jak nie mam bolacych piersi to cykl bezowulacyjny:shocked2:
A w Twoim przypadku moze to fasolka?

Przyznam szczerze że w poprzednim cyklu mierzyłam temperaturke ale niezbyt systematycznie bardziej poszliśmy wtedy na żywioł :-).
W tym cyklu troszke częściej mieżyłam tempke i od dnia przypuszczalnej owulacji ( bolał mnie wtedy prawy jajnik ) miałam 36,8 a dziś 37 a tu jutro mam termin spodziewanej @.
Zobaczymy czy przyjdzie :-)

Dorosła mamo serdecznie gratuluje ci 2 kreseczek :tak: napewno wszystko będzie oki.

WITAM LASKI:-)

Hmm teraz sama nie wiem bo widze w ostatnim poście gratulacje dla DOROSŁEJ MAMY to i ja się przyłączam i WIELKIE GRATULACJE:-)

;-) Agniesiak mam pytanie czy wy staraliście się wg testów, czy wykresu bo test negatywny a na moim wykresie wskoczyła informacja, ze to juz II faza cyklu czyzbym przespała ten moment. Dopiero zaczał mi sie sluz płodny:zawstydzona/y::szok:
Kochana na pewno nie przegapiłaś owulki:tak: My jechaliśmy według testów owu:tak:

Cześć babeczki:-)
No więc.........wczoraj wyszły dwie piekne krechy!!! Dziś od razu lekarz bo coś mnie tam pobolewa, więc na razie nie ekscytuję się za bardzo...
Mega gratulacje dorosła mamo:tak::tak::-D:-D

Dziewczyny jesteście kochane. Na razie nie dziękuję, bo po ostatnich przejściach cierpnie mi skóra:no: To bardzo wczesna ciąża, jednak dziś zasuwam do lekarza bo boli mnie krzyż, może to normalne, nie wiem. Ale najbardziej niepokoi mnie to, że boli mnie szyjka, może nie boli , ale tak chwyta po jednej stronie jakby kłuje, szczypie...Może panikuję, ale wolę dmuchać na zimne.

Pozdrawiam Was cieplutko:-)

reklama
Do góry