reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie - wrocilam ze szpitala...:-:)-:)-( czuje sie dobrze i nawet nic mnie nie boli. To juz moje drugie poronienie wiec troche lepiej go znioslam...zaczynam odliczac czas do staranek... mysle ze dwa miesiace i znow bedziemy sie starac...
Gosiu trzymam kciuki żeby jak najprędzej udało ci się zajść w upragnioną ciąże i szczęśliwie doczekać narodzin dzidzi.
Będzie dobrze trzeba w to wierzyć​

Tak wogóle to witam Was wszystkie :-). Ja czekam na @ powinna przyjść 11 czyli już niedługo. Niestety mam przeczucie że przyjdzie ta wredota :wściekła/y:
Jakoś mam wrażenie że znów w tym cyklu nam nie wyszło a do tego totalny brak jakichkolwiek objawów :-( niestety.
Także @ jest chyba nieunikniona.

reklama
Witam Was wszystkie! :-) Jestem tu nowa - staramy się z mężem o dzidziusia od prawie pół roku - z tego jednak tylko 3 miesiące były takie, że nie mijaliśmy się w dni płodne - często jesteśmy w rozjazdach.
W tym miesiącu pójdę do ginekologa... Dostałam właśnie kolejną @... A już myślałam, że się udało zajść w ciążę, miałam mdłości itp... aż tu nagle jeden mocno stresującydzień i pod wieczór plamienie o 5 dni wcześniej niż powinno się pojawić (normalnie mam bardzo regularne cykle). :( Kto wie... może już coś się zaczynało i przez stres się nie udało...

;-) Agniesiak mam pytanie czy wy staraliście się wg testów, czy wykresu bo test negatywny a na moim wykresie wskoczyła informacja, ze to juz II faza cyklu czyzbym przespała ten moment. Dopiero zaczał mi sie sluz płodny:zawstydzona/y::szok:

nie przespalas.. chociaz.. napisz tempki. ale znow jesli masz plodny to owu dopiero bedzie..

pewnie w karcie zaznaczylas dni plodne i wskoczyla druga faza..
1 faza to nieplodnosc przedowulacyjna
2 faza plodnosc (czas przed owu kiedy sluz wystapil do 3 dni po sluzie..
3 faza nieplodnosc po owulacyjna..

karta to jest karta.. nic tak nie ma w sensie nie wyznaczy ci owu ani nic z tych rzeczy to jest program w ktorym Ty dane wpisujesz.. wrrr dopiero masz 9dc..

Ostatnia edycja:
jestes jeszcze przed owulką.. !!!!!!!! sluz plodny oznacza ze moze byc za kilka dni nawet za tydzien

PS zabije jak napiszesz ze karta ci wskazuje ze owulacja bedzie u Ciebie 14dc.. czytaj inrofmacje ktore wyskakuja w okienku..

PS2 wrrr to tylko glupi program a nie umysl ani sztuczna inteligencja..

przepraszam ze naskoczylam

reklama
Do góry