reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie drogie Panie :-)
Postanowiłam do was dołączyć, a nawet ba! przeczytać wszystkie 1073 jak dotąd strony ;) Choć nie wiem ile mi to zajmie ;)
A jak na razie, dołączam do was Staraczki drogie.

Mam na imię Kaśka, lat 29, mieszkam sobie w stolycy. Pracuję i na tzw "lajciku" od stycznie staram się z moim mężczyzną (lat 24) o dzidzię :) A raczej o dwie ^^
Dlaczego dwie od razu? I jak to zrobię? :-D U mnie w rodzinie często zdarzały się ciąże bliźniacze. Choć większość z nich niestety kończyła się tragicznie, kilka się udało "śpiewająco". Cała moja rodzina - a raczej kobiety z niej - zwane przez wszystkich czarownicami, mnie jako kolejną wytypowały do matki bliźniąt.
Co więcej, mężczyzna mój "zażyczył" sobie córkę i synka w jednym rzucie ;-)
Trochę już przeszłam fasolkowych problemów, bo jestem po ciąży pozamacicznej (w 2002r), ale mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej, bo i ojciec dzieciątek z prawdziwego zdarzenia mi się trafił.;-)
Tak więc, dopisuję się do was :-) i pozdrawiam wszystkie Staraczki, życząc magicznych dwóch kreseczek :-D

reklama
Witajcie drogie Panie :-)
Postanowiłam do was dołączyć, a nawet ba! przeczytać wszystkie 1073 jak dotąd strony ;) Choć nie wiem ile mi to zajmie ;)
A jak na razie, dołączam do was Staraczki drogie.

Mam na imię Kaśka, lat 29, mieszkam sobie w stolycy. Pracuję i na tzw "lajciku" od stycznie staram się z moim mężczyzną (lat 24) o dzidzię :) A raczej o dwie ^^
Dlaczego dwie od razu? I jak to zrobię? :-D U mnie w rodzinie często zdarzały się ciąże bliźniacze. Choć większość z nich niestety kończyła się tragicznie, kilka się udało "śpiewająco". Cała moja rodzina - a raczej kobiety z niej - zwane przez wszystkich czarownicami, mnie jako kolejną wytypowały do matki bliźniąt.
Co więcej, mężczyzna mój "zażyczył" sobie córkę i synka w jednym rzucie ;-)
Trochę już przeszłam fasolkowych problemów, bo jestem po ciąży pozamacicznej (w 2002r), ale mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej, bo i ojciec dzieciątek z prawdziwego zdarzenia mi się trafił.;-)
Tak więc, dopisuję się do was :-) i pozdrawiam wszystkie Staraczki, życząc magicznych dwóch kreseczek :-D
Witaj Salli życze dwóch kreseczek i dwóch fasoleczek naraz :-)

dołączam do was Staraczki drogie.Mam na imię Kaśka

Witaj Salli w naszym gronie i czekamy na zafasolkowanie dwoma fasolkami:-)

Mamo Sówko a ja ty sie czujesz??

Madziaas czuję się dziś już dobrze choć Sóweczka nadal dokucza, ale niech dokucza byle zdrowa była:-) dziś nawet była w stanie troszkę posprzątać, więc jest spoko:-)

Dziękuję dziewczyny za tak ciepłe przyjęcie :-)
Coś czuję, że się tu zadomowię dość szybko;-)

Gosiu, bardzo mi przykro :( Ściskam mocno. Trzymaj się.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry