reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

USG przez brzuch przeciez to za wczesnie!NIC SIE NIE MARTW,NAPEWNO WSZYSTKO BEDZIE OK!!!w tak wczesnej ciazy sie robi usg tylko dopochwowo z tego co mi moj gin mowil,bo nie zawsze sie widzi pecherzyk przy usg przez brzuch,a ten twoj gin to sprawdzony jakis ?
Zgadzam się jak najbardziej, mi w pierwszej ciąży gin robił USG przez brzuch dopiero w 12 tyg. Mówił że wcześniej nie ma sęsu:blink:.

reklama
Jestem Kochane!!
Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(
Agniesiak sie zamartwiaj sie,porób badania i za dwa tygodnie idź z badaniami.Wtedy zobaczysz swoją Fasoleczke już większą:tak:

Hej Dziewczyny,

Gaba - Gratulacje Kochana

Agniesiak - zero zamartwiania - ja miałam tak samo!!!! Na pierwszym usg był tylko pęcherzyk, a dwa tygodnie później był już zarodek i serduszko. A miałam te usg mniej więcej w tym samym czasie co Ty, ja miałam cykle 27 dniowe. Fasolinka sobie rośnie. Porób badanka a jak się będziesz stresować to zrób betkę i jak zobaczysz te cyferki to Ci przejdzie. Jak chcesz to zerknij w mój album, tą są zdjęcia z 1 i 2 usg. Pewnie widziałaś to samo. :-)

Martwie się o Kroptusie. Żadna z Was nie ma z nią kontaktu poza forum??
I co z Mamą Sówką?

A ja dziś zaczęłam brać żelazo, pół godziny przed śniadaniem mam brać i jest mi meeega niedobrze.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny,

Agniesiak - zero zamartwiania - ja miałam tak samo!!!! Na pierwszym usg był tylko pęcherzyk, a dwa tygodnie później był już zarodek i serduszko. A miałam te usg mniej więcej w tym samym czasie co Ty, ja miałam cykle 27 dniowe. Fasolinka sobie rośnie. Porób badanka a jak się będziesz stresować to zrób betkę i jak zobaczysz te cyferki to Ci przejdzie. Jak chcesz to zerknij w mój album, tą są zdjęcia z 1 i 2 usg. Pewnie widziałaś to samo. :-)

A ja dziś zaczęłam brać żelazo, pół godziny przed śniadaniem mam brać i jest mi meeega niedobrze.
Niestety chyba nikt nie ma z nią kontaktu:-(
Ja znowu mam mdłości.Wogółe sie denerwuje bo czekam na męża,musze zobaczyć czy ma gorączke i jak tak to lece z nim do lekarza.W dodatku mam nerwa,jak sie okaże że to zatrucie to ktoś będzie miał w domu przerąbane.....

Niestety chyba nikt nie ma z nią kontaktu:-(
Ja znowu mam mdłości.Wogółe sie denerwuje bo czekam na męża,musze zobaczyć czy ma gorączke i jak tak to lece z nim do lekarza.W dodatku mam nerwa,jak sie okaże że to zatrucie to ktoś będzie miał w domu przerąbane.....
Jakby się zatruł w domu to Ty też byś była chora, nawet prędzej niż on. Mam dwa sposoby na zatrucie: cola plus słone paluszki albo wódka z pieprzem.

reklama
Hej Dziewczyny,

I co z Mamą Sówką?

Podbudowałas mnie Kochana:tak: Zaraz wejdę do Ciebie i pooglądam te zdjęcia z usg:tak:

Jeszcze nie - tylko pęcherzyk jakieś 2 tygodnie temu dziś ide o 14 na USG i mam nadzieję że będzie juz widac fasolka.
Daj znac jak po wizycie:tak::-)

Do góry